«Λιώμα» για τον γιο της η Μαντόνα σε συναυλία στη Μελβούρνη

Σε κατάσταση… κατάρρευσης ανέβηκε στη σκηνή η Μαντόνα στη συναυλία που έδωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναφορές και σχόλια στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Η σταρ που έχει γράψει ιστορία στην ποπ μουσική ήταν μεθυσμένη ενώ έδειξε ξεκάθαρα ότι το μυαλό της ήταν στον γιο της, στον οποίο αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Οι πολυάριθμοι φανατικοί θαυμαστές της τραγουδίστριας

ανησυχούν καθώς σε κάθε δημόσια εμφάνισή της φαίνεται να είναι σε κακό χάλι με κανέναν από το περιβάλλον της να μην μπορεί να πει πότε θα τελειώσει η… κατηφόρα.

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 57χρονης οφείλεται ότι η βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του 15χρονου Ρόκο. Στη Μελβούρνη βγήκε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση στη σκηνή και όταν άρχισε να τραγουδάει κατέβασε τις βότκες σαν νεράκι!. «Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω» είπε στο κοινό. Όταν άδειαζε το ποτήρι, φώναζε: «Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω».

Η σταρ ήταν ντυμένη κλόουν, γεγονός που έκανε ακόμα πιο παράξενη την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Οταν προανήγγειλε ότι θα τραγουδήσει το «Intervention» που αρχίζει με τα λόγια «Πρέπει να σώσω το μωρό μου» μία τεράστια φωτογραφία του γιου της εμφανίστηκε στη σκηνή.

Η Μαντόνα είπε σε εκείνο το σημείο: «Θα ήμουν πολύ καλύτερα σήμερα και γενικώς σε αυτή τη τουρνέ αν δεν είχε εξαφανιστεί τόσο ξαφνικά ο Ρόκο. Του αφιερώνω το τραγούδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα