Λίνεν: «Αν ήταν άλλη ομάδα από άλλη χώρα δεν θα είχα δεχτεί την πρόταση»

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν κατά την επίσημη παρουσίαση του ζήτησε πίστωση χρόνου για να οδηγήσει την Ένωση εκεί που της αξίζει, τονίζοντας πως αν του είχε γίνει πρόταση από άλλη ομάδα σε κάποια άλλη χώρα δεν θα είχε δεχτεί την πρόταση. 

Ο Λίνεν ανέφερε πως μπορεί τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος να μην είναι θετικά, ωστόσο επισήμανε πως θα δουλέψει με το υπάρχουν υλικό για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ μίλησε και για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα. 

Τον

λόγο πήρε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος παρουσίασε τον Έβαλντ Λίνεν

«Θέλαμε κάποιον να ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της ΑΕΚ. Με βάση αυτά τα δεδομένα και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα καταλήξαμε σε μία από τις καλύτερες λύσεις που θα μπορούσε να βρει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Όλοι μαζί, η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής θα δώσουμε ό,τι γίνεται περισσότερο για να ξεφύγει η ΑΕΚ από αυτή την αγωνιστική κατάσταση και ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο κ. Λίνεν και το μόνο που ζητάω είναι να στηρίξετε τις προσπάθειες του». 

«Θέλω να ευχαριστήσω για την εισαγωγή και την παρουσίαση. Καταλαβαίνω την κατάσταση που βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο επιτυχημένα, όμως εμείς πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό για το καλό της ΑΕΚ. Αυτή, όμως, η ομάδα είναι η ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και φανταστικούς οπαδούς. Εκείνο που θέλουμε είναι να φέρουμε την ΑΕΚ πιο ψηλά στη βαθμολογία και αργότερα εκεί που της αξίζει. 

Ξεκουράστηκα για έναν χρόνο, είχα 18 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και αλλά τόσα χρόνια ως προπονητής. Οπότε τώρα είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι πάλι στα γήπεδα. Για μένα αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο που επιστρέφω και που μπορώ να διδάξω τους παίκτες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν

Για τα επόμενα παιχνίδια: 
«Οι δημοσιογράφοι δεν έχετε υπομονή για το αποτέλεσμα. Τα επόμενα τέσσερα ματς είναι δύσκολα και ενδεχομένως να μην έρθουν καλά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει νέους παίκτες και δεν μπορεί να κριθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα αγωνιστούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό μας στην άμυνα, αλλά και να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην επίθεση. Σκοπός είναι να μεταφέρω τις ιδέες μου στην ομάδα». 

Για το στόχο της ΑΕΚ
«Να φύγουμε από την τελευταία θέση το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα. Έχουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας απόδοση. Δεν έχει νόημα να κοιτάμε τη θέση της ΑΕΚ στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά το πώς θα βελτιωθούμε». 

Για τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ
«Αν εμφανιζόταν κάποια άλλη ομάδα σε κάποια άλλη χώρα που ήταν στην τελευταία θέση με 22 νέους παίκτες δεν θα είχα δεχτεί την πρόταση. Η ΑΕΚ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στο παρελθόν, το 2008 θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, το

Keywords
Τυχαία Θέματα