Εθισμένη στην κοκαΐνη η μητέρα της Lindsay Lohan!

Η οικογένεια Lohan έχει όλα αυτά που διαθέτει μία σαπουνόπερα: έρωτα, μίσος, καυγάδες και εξαρτήσεις! Τηλεοπτικό κανάλι διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο τηλεφωνικής συνομιλίας της Lindsay με τον πατέρα της, που τον ενημερώνει για την ταραγμένη της μητέρα, Dina, το βράδυ του επίμαχου καυγά και εν συνεχεία του τραυματισμού της!

Στο περίεργο τηλεφώνημα προς τον πατέρα της, Michael, η ηθοποιός του αποκαλύπτει έντρομη ότι η μητέρα της είναι κοκαϊνομανής! Ενώ συνεχίζοντας την συνομιλία, του είπε επίσης ότι έχει δεχθεί και απειλές από αυτήν!

Η έντονη λογομαχία ξεκίνησε όταν η μητέρα της ζήτησε

40.000 δολάρια για να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της και αυτά θέλησε να μεταφέρει στον πατέρα της. Ο οδηγός της λιμουζίνας κρατούσε την Lindsay μέσα στο αυτοκίνητο, παρά την θέλησή της, κατόπιν των οδηγιών της «ασταθούς» μητέρας!

Ο ανήσυχος πατέρας της, προσπάθησε επανειλημμένα να μιλήσει με τον οδηγό της λιμουζίνας, που κρατούσε την κόρη του, για να «ομαλοποιήσει» την κατάσταση.

Λίγο αργότερα η Lindsay ξανακάλεσε τον πατέρα της στο κινητό, για να την βοηθήσει: «Μπαμπά, έχει πάρει κοκαΐνη. Συνέχεια αγγίζει το λαιμό της και την μύτη της, τι να κάνω;», λέει χαρακτηριστικά.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα