Λάμψη και ομορφιά με… άποψη στα «Star & Mr. G.S. Hellas 2015»

Κορίτσια και αγόρια από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον μεγαλύτερο μικτό διαγωνισμό ομορφιάς, που διεξάγεται στη χώρα μας, ανέβασαν ψηλά τον πήχη και έκαναν το έργο της κριτικής επιτροπής πολύ δύσκολο.

Της Μαρίας Παπαδοπούλου

Ο λόγος για τα καλλιστεία Star & Mr. G.S. Hellas 2015, όπου άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων, της μόδας,

του αθλητισμού, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου κλήθηκαν φέτος να αποφασίσουν για το ποιός και ποιά θα αποκτήσει το πολυπόθητο στέμμα, ώστε να καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα… χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

«Όταν η ομορφιά έχει άποψη»

Με μότο «όταν η Ομορφιά έχει άποψη» και φέτος τα «Star και Mister G.S Hellas 2015» κατάφεραν να δείξουν ότι τα καλλιστεία, εκτός από ομορφιά, έχουν και άποψη. Παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς ήταν η ηθοποιός και show woman Σόφη Ζανίνου και ο πρόεδρος του media ομίλου Grande Secreto και διοργανωτής του διαγωνισμού ομορφιάς Γιώργος Κούβαρης. Η «Αττική freepress» βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο κατάμεστο «Άσπρο Πιάτο» στη Γλυφάδα, όπου έλαβε χώρα ο διαγωνισμός και μίλησε μαζί τους.

«Σε μια Ελλάδα που τα capital controls έγιναν καθημερινός τρόπος ζωής και διαβίωσης εμείς τα Star και Mr GS Hellas 2015, ως θεσμός, δώσαμε τη δικιά μας μάχη με όπλο την ομορφιά και φυσικά μετά τη χθεσινή βραδιά μόνο νικητές θα μπορούσε να πει κανείς πως βγήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ξέχασε έστω για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα και ήταν μαζί μας για να αναδείξουμε νέες και νέους που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού ως θεσμός ανήκουμε επίσημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ομορφιάς. Το μότο του διαγωνισμού μας είναι όταν η ομορφιά έχει άποψη, πράγμα που σημαίνει όταν η ομορφιά μετουσιώνεται σε άποψη, τότε μπορούμε να μιλάμε για γνήσιο ανθρώπινο κεφάλαιο. Η επιλογή των finalist του μεγάλου τελικού ήταν άκρως αυστηρή, γιατί στόχος μας είναι να δημιουργούμε όχι μόνο στάτους ομορφιάς αλλά κυρίως ανθρώπους νέους που με αφετηρία την ομορφιά τους είναι σε θέση να προάγουν πολιτισμό έχοντας, ως υπόβαθρο, μια άποψη στηριγμένη σε βάσεις γνωσιολογικές και κυρίως πνευματικές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους υποστηρικτές, γιατί σε μια Ελλάδα βαλλόμενη πίστεψαν σε εμάς, και ο καθένας χωριστά με το δικό του μοναδικό τρόπο συνέβαλε στην επίτευξη των Star και Mr GS Hellas 2015. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον «χρυσό» υποστηρικτή μας κ. Νίκο Κουφογιάννη, πρόεδρο της φαρμακευτικής εταιρείας S.M. Pharmaceuticals και τους «αργυρούς» υποστηρικτές μας Νίκο και Αποστόλη Φώτη, ιδιοκτήτες του Ομίλου Λαδόκολλα», μας δήλωσε ο κ. Κούβαρης.

«Είμαι σαν το δολοφόνο που γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, καθώς είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον κ. Κούβαρη και τον συνοδεύω στην παρουσίαση. Ιδιαίτερα, φέτος, όμως θεωρώ πως είναι όλα άψογα, η διοργάνωση, ο χώρος, ενώ έχουμε και πάρα πολύ όμορφα παιδιά», μας επισήμανε η κα Ζανίνου.

Οι διαγωνιζόμενοι

Δεν είχαν μόνο εξωτερική, αλλά και εσωτερική ομορφιά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι των καλλιστείων, καθώς στην πλειονότητά τους ήταν απόφοιτοι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Τριάντα finalists, αγόρια και κορίτσια, διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο της ομορφιάς και φυσικά να ανοίξουν μία πόρτα στον λαμπερό χώρο της ομορφιάς, της μόδας και της showbiz. Παιδιά έξυπνα, καλλιεργημένα και με ήθος, που εντυπωσίασαν κριτές και κοινό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν τον τίτλο. Ξαφνιάστηκα πολύ ευχάριστα. Επόμενος στόχος είναι ο διαγωνισμός Miss Universe τον Σεπτέμβρη, ελπίζω να καταφέρω να διακριθώ και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου», μας είπε η Νίνα Κορομηλά, μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, που κέρδισε τον τίτλο της Star G.S. Hellas.

«Θέλω να αποτελέσω πρότυπο για τη νεολαία ώστε να ξεκινήσουν να γυμνάζονται και να αφήσουν τον καθιστικό τρόπο ζωής. Μότο μου είναι το νους υγιής εν σώματι υγιεί», μας είπε ο Αναστάσιος Ποτσέπης, 21 ετών, ηλεκτρολόγος μηχανικός από την Έδεσσα.

Οι μεγάλοι νικητές

Τα κορίτσια και τα αγόρια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να «μαγέψουν» την κριτική επιτροπή για το 2015 ήταν οι εξής:

Κορίτσια:

Star G.S. Hellas Νίνα Κορομηλά,

2nd Star G.S. Hellas Μπρέντα Ιακούνινα,

Miss G.S. Hellas, Φωτεινή Μπαρνασά,

2nd Miss G.S. Hellas, Μαρία Πέτση,

Miss Young G.S. Hellas, Αλεξάνδρα Πουδρά,

2nd Miss Young G.S. Hellas, Νικολέτα Καρίκα,

Miss Photomodel G.S. Hellas, Αναστασία Τότσικα,

2nd Miss Photomodel G.S. Hellas, Ελένη Πουδρά,

Miss Body G.S. Hellas, Άννα Χουντάλα,

G.S. Model of the year, Ελένη Ντουβλή.

Αγόρια:

Mr. G.S. Hellas, Σπύρος Παπακωνσταντίνου,

2nd Mr. G.S. Hellas, Γιώργος Καλοπαστάς,

Mr. Young G.S. Hellas, Αναστάσιος Ποτσέπης,

2nd Mr. Young G.S. Hellas. Μάξιμος Γιακιτζόγλου,

Mr. Body G.S. Hellas, Κώστας Γλιτζάνης,

G.S. Model of the year, Φαίδρος Δημητρίου,

Mr. Photomodel G.S. Hellas, Διονύσης Προκόπης,

2nd Mr. Photomodel G.S., Στέλλιος Καλογεράς.

Keywords
Αναζητήσεις
νινα κορομηλα
Τυχαία Θέματα