Λακωνία : 4 φυτείες , 1700 χασισόδεντρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην Νότια Πελοπόννησο οι χασισοφυτείες ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι τοπικές αρχές έχουν ανακαλύψει 1734 δενδρύλια κάνναβης σε διάφορες περιοχές του νομού.

Η πιο μεγάλη φυτεία ανακαλύφθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε εκχερσωθεί για αυτό τον σκοπό, όπου κατασχέθηκαν 1.102 δενδρύλια κάνναβης ύψους από ένα έως τρία μέτρα. Μέσα στον συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν πρόχειρα καταλύματα των καλλιεργητών όπως

εργαλεία και ρουχισμός που κατασχέθηκαν από την αστυνομία και εξετάζονται ως τεκμήρια για την ανακάλυψη των δραστών.

Επιπρόσθετα ανευρέθησαν δύο φυτείες σε δασικές περιοχές στον Πάρνωνα όπου κατασχέθηκαν συνολικά 534 δενδρύλια. Από την πρώτη φυτεία ξεριζώθηκαν από την αστυνομία 255 δενδρύλια κάνναβης που είχαν ύψος έως δύο μέτρα, ενώ κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 36 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν και κάποια εργαλεία που βρέθηκαν στον χώρο της φυτείας.Στην δεύτερη φυτεία σε χώρο που επίσης είχε εκχερσωθεί ανακαλύφθηκαν άλλα 279 χασισόδεντρα ύψους από 0,40 εκατοστά έως ένα μέτρο.

Τέλος εντοπίστηκε με την βοήθεια ελικοπτέρου από την ασφάλεια Σπάρτης, μια χασισοφυτεία με 82 δενδρύλια κάνναβης ύψους από τα 30 εκατοστά μέχρι ενάμισι μέτρο. Και σε αυτή την περίπτωση οι καλλιεργητές αναζητούνται.

Το άρθρο Λακωνία : 4 φυτείες , 1700 χασισόδεντρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα