«Λάδι στη φωτιά» έριξαν οι δηλώσεις Κεδίκογλου για τον ΣΥΡΙΖΑ

Φουντώνει η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις επιχειρήσεις στη βίλα Αμαλίας και τις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων.

«Χθες οι εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σήμερα οι εκρήξεις σε σπίτια δημοσιογράφων. Επιχειρείται ανοιχτή τρομοκρατία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, ένα ζωτικό χώρο της Δημοκρατίας μας. Επιτέλους τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποκηρύξει τους χαϊδεμένους κουκουλοφόρους

του;», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, για να λάβει την απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου με αστείο μεν, αλλά επικίνδυνο τρόπο κηρύσσουν το διχασμό και τη μισαλλοδοξία για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες».

Η Κουμουνδούρου καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις και υπογράμμισε ότι «για άλλη μια φορά τέτοιου είδους αδιέξοδες και επικίνδυνες πρακτικές δίνουν άλλοθι σε μια κυβέρνηση, που έχει υιοθετήσει τη στρατηγική του διχασμού, της βίας και της τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, να συνεχίσει το έργο της περιστέλλοντας την ίδια τη δημοκρατία».

«Ο αγώνας για την υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων και των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας θα συνεχιστεί στη βάση των μαζικών ενωτικών ειρηνικών αγώνων, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει η σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα