Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επανιδρύουμε την ΟΝΝΕΔ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Προ των πυλών βρίσκονται οι διαδικασίες επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Κύκλοι της ΝΔ τονίζουν ότι στόχος είναι η «δημιουργία μίας νεολαίας που θα εκπροσωπεί τον μέσο νέο της χώρας με ικανά στελέχη από την κοινωνία και όχι δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε διαλύσει την παλιά ΟΝΝΕΔ τον περασμένο Απρίλιο, συναντήθηκε με τη νέα διοικούσα επιτροπή και επεσήμανε μεταξύ αλλων ότι «στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία»

«Απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις νέες και όλους τους νέους της Ελλάδας, είτε ζουν εδώ είτε στο εξωτερικό, να έρθουν μαζί μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, να κάνουμε μαζί πράξη το άνοιγμα στη νέα γενιά. Οι νέοι που βλέπουν άλλους να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, που νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το ταλέντο τους και δεν επενδύει στο μέλλον τους, οι νέοι που θέλουν να αλλάξουν την πολιτική, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά».

«Τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα» , τόνισε.



Στις 14 – 16 Οκτωβρίου το συνέδριο επανίδρυσης

Το συνέδριο επανίδρυσης θα διεξαχθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου κι αυτό γιατί στις 17 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ.

Την ίδια στιγμή, τα μέλη της 7μελούς Διοικούσας Επιτροπής,δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ και θα αρκεστούν στην αρμοδιότητα οργάνωσης του Συνεδρίου Επανίδρυσης της Οργάνωσης.

Πρόκειται για τους:

Νίκο Σωτηρόπουλο (Συντονιστής)
Κατερίνα Οικονόμου
Γιάννη Δελακουρίδη
Βασίλη Τσιατσιάμη
Πάρι Σκιαδόπουλο
Άκη Θεοχάρη
Δήμητρα Λυγούρα

Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επανιδρύουμε την ΟΝΝΕΔ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα