«Κυριακή της Ανταλλαγής»

Ανταπόκριση δεκάδων πολιτών, είχε το κάλεσμα του δήμου Μαρκοπούλου, για την «Κυριακή της Ανταλλαγής», το πρωί της 7ης Απριλίου, στην είσοδο του Δημαρχείου της πόλης.

Πολίτες όλων των ηλικιών «απάντησαν» με θέρμη, στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής, για ανταλλαγή αντικειμένων, που δεν τους είναι πλέον χρήσιμα, με εκείνα που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν, παράλληλα με την «πρόκληση», να πραγματοποιήσουν πρώτα, μια προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το οποίο και κατέκλυσαν από νωρίς, με μεγάλη προφορά

τροφίμων και ειδών βασικής ανάγκης.

Εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα παιδιά, με την αθωότητα που τα διακρίνει, βρήκαν την ευκαιρία, όχι μόνο να ανταλλάξουν παιχνίδια, αλλά και να τα «δοκιμάσουν» επί τόπου, μετατρέποντας το χώρο, σε ένα παιχνιδότοπο ξεγνοιασιάς, γέλιου και χαράς.

Φιλοδοξία του δήμου είναι, η ανταπόκριση του κόσμου να συνεχιστεί ενισχυμένη και να καθιερώσει τη «Κυριακή της Ανταλλαγής», ως νέο θεσμό. Για το σκοπό αυτό, προγραμματίζεται η ένταξή της, στην πρώτη «Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση» κάθε μήνα, έχοντας ως στόχο, το συνδυασμό των δύο δράσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα