Κλειστή η πρόσβαση στην Ιερισσό (βίντεο)

Με χωμάτινα αναχώματα στις δύο προσβάσεις του χωριού απαντούν οι κάτοικοι της Ιερισσού στη Χαλκιδική, στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται συστηματικά. Οι κάτοικοι αντιδρούν σε όσα έχουν συμβεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης και τη σύλληψη δύο συγχωριανών τους.

Εν τω μεταξύ, σήμερα (11/04) και αύριο (12/04) θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 18.00 τα απογεύματα της Πέμπτης και της Παρασκευής στο άγαλμα Βενιζέλου.

Επίσης, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει καθιστική διαμαρτυρία.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένα συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της χώρας στο πλαίσιο πανελλαδικής διαμαρτυρίας για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.

Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα, προγραμματίζουν συγκέντρωση στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα.

Τέλος, την Κυριακή, -απολογούνται οι δύο συλληφθέντες κάτοικοι της Ιερισσού- θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα