Κύκλωμα μαστροπείας Αθήνα: Σύλληψη 36χρονου με νανισμό

Ένας 36χρονος άνδρας με νανισμό, γνωστός από την παρουσία του στα media καθώς έχει παρουσιαστεί σε γνωστές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά», συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος με τις ανήλικες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να μετέφερε κορίτσια για το κύκλωμα, όμως η πραγματική του συμμετοχή αναμένεται να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του, αναφέρει: «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, δεν έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Ο 36χρονος άνδρας πάσχει από νανισμό, ενώ έχει εμφανιστεί σε εκπομπές, στις οποίες ανέφερε: «Έβλεπα τόση κακία απέναντί μου. Με έλεγαν νάνο και κοντοστούπη. Στεναχωριόμουν να είναι καλά δυο φίλοι μου που με υποστήριξαν και για χάρη μου έπαιξαν και ξύλο». Ο 36χρονος έκανε πρόσφατα επέμβαση, η οποία του επέτρεψε να πάρει 27 πόντους και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε στο παρελθόν.

Η κατηγορία

Ο άνδρας αυτή την περίοδο εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά σύμφωνα με τον πατέρα, ενώ στα μαγαζιά αυτά «τον ντύνουν με στολές», όπως λέει. «Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί» λέει ο πατέρας του, ο οποίος δεν πιστεύει ότι το παιδί του έχει οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση. «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ τα παιδιά μου τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά».

Χθες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο ακόμα πρόσωπα, φτάνοντας έτσι τα έξι μέλη για συμμετοχή στο κύκλωμα, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τέσσερα άτομα τα οποία πλήρωναν αδρά για να βρεθούν ερωτικά με τις ανήλικες. Από τους δύο τελευταίους συλληφθέντες ο 36χρονος άνδρας κατηγορείται ότι είχε μεταφέρει τουλάχιστον μια φορά δύο ανήλικες σε πάρτι όπου εκεί συνευρέθηκαν ερωτικά με δύο άγνωστους άνδρες έναντι αμοιβής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνονταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπρατταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή. Επίσης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύκλωμα, Αθήνα, Σύλληψη 36χρονου,kykloma, athina, syllipsi 36chronou