Κρανιδιώτης:Ρε πού@@η μου να μου την πέσει κι ο Λιάγκας; – Είναι φασίστας λέει ο παρουσιαστής

Κόντρες άνευ προηγουμένου έχουν ξεσπάσει μετά τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη κατά του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη.

Το στέλεχος της Ν.Δ τσακώθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκαν με το σχόλιο του γνωστού δικηγόρου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους. «Αποκαλεί

τον Φαλελάκη αξύριστη χήρα. Που ο άνθρωπος δεν βγήκε να πει μπράβο στους ομοφυλόφιλους, βγήκε να μιλήσει για την μη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης και του πραγματικού, του υπαρκτού προβλήματος. Δεν μπορούσε να θάψει τον άνθρωπό του! Είμαστε χώρα ομοφοβικών. Τέλος! Εγώ παιδιά ήμουν ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ και ΔΑΠΙΤΗΣ, από δεξιά οικογένεια. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι με έκαναν να πάω στα αριστερά. Πολιτικά βέβαια τα ίδια σκατά είναι όλοι! Άνθρωπος που λέει αξύριστη χήρα έναν άνδρα. Με αυτό το σχόλιο δείχνει ότι είναι πολύ πιο άντρας; Για μένα αν ήμουν δίπλα του ο συγκεκριμένος δεν θα ήταν άντρας. Για μένα άντρας, είναι αυτός που είναι κύριος», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει:

«Είναι θέμα παιδείας. Δεν κάνεις αυτό το σχόλιο σε καμία περίπτωση, πόσω μάλλον κάτω από μια συνθήκη πένθους, στεναχώριας και τόσο ιδιαίτερης στιγμής. Δηλαδή υποτιμάς και κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο; Με μια τέτοια δήλωση ο όποιος κύριος Κρανιδιώτης, τι κάνει; Δείχνει ότι είναι πολύ πιο άνδρας; Eντάξει εγώ αν ήμουν δίπλα του, θα του έλεγα “δεν είσαι άντρας”. Στο κρεβάτι σου μπορεί να κάνεις ο,τι θέλεις. Για μένα άνδρας είναι αυτός που είναι κύριος! Με αυτό που κάνει δεν είναι άνδρας, αλλά το τίποτα. Είναι άντρας ο άνθρωπος! Δεν είναι γυναίκα ομοφυλόφιλος! Αν του κάνει μια αγωγή ο Φαλελάκης θα του πάρει λεφτά!».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

«Με έβρισε ο Αντύπας, που ήταν στο κόμμα του Μάνου, με σήμα το βόδι. Το άντεξα.
Με έβρισε το θυμωμένο πεκινουά στο μπαλκόνι, ο Χειμωνας. Το άντεξα. Με βρίσανε κι απείλησαν με “ψόφους” κλπ, όλο το φασισταριο που καμωνεται την “πρόοδο”. Το άντεξα. Αλλά ρε πούστη μου (με την καλή έννοια), να μου την πέσει κι ο Λιάγκας; Πόσα να αντέξω ο τάλας; Άμα μου την πέσει κι η καλλίπυγος Σκορδά, δεν ξέρω, θα είμαι σε αδιέξοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα