Κουβέλης: Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με αυτό το ΠΑΣΟΚ

Σαφής ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτης Κουβέλης σχετικά με τα όσα ακούγονται για μετεκλογική συνεργασία σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Όπως είπε ο κ. Κουβέλης: «Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ. Ετοιμάζουν συγκυβέρνηση

με τη ΝΔ και δεν θα τους δώσουμε αριστερό άλλοθι».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διευκρίνισε ότι στο βαθμό που ο λαός θα δώσει στη ΔΗΜΑΡ τη δύναμη να επηρεάσει το περιεχόμενο της μελλοντικής κυβέρνησης, το κόμμα του δεν θα δηλώσει αδιάφορο στη βάση φερέγγυων πολιτικών που θα κινούνται, σε διαφορετική όμως κατεύθυνση από αυτή που ασκείται σήμερα.

Επίσης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για προγραμματικές συγκλίσεις με τα άλλα κόμματα της Αριστεράς, παρότι αναγνώρισε τις διαφορές που υπάρχουν με αυτά.

Για τους 6 διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με κείμενό τους έρχονται κοντά στις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι τον ενδιαφέρει ενδεχόμενη ένταξή τους στο κόμμα του, αν και δήλωσε πως «δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε» για να καταλήξει: «Αν υπάρξει θα τη συζητήσουμε».

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα