Κόντρα Χριστοφιλοπούλου-Βούτση για bullying στη Βουλή (video)

Ένταση ανάμεσα στη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Εύης Χριστοφιλοπούλου και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση σημειώθηκε πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ασφαλιστικού– φορολογικού νομοσχεδίου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου ότι εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με υπουργούς στο κτίριο του κοινοβουλίου, συνοδεύονται από πέντε αστυνομικούς.

Ανέφερε σχετικά:

«Μπορεί να κλείσανε

το Μαξίμου με τις κλούβες, μπορεί οι πάπιες να πρέπει να γεννήσουν και να κλείσανε τον Εθνικό Κήπο αλλά αστυνομοκρατείται το Κοινοβούλιο; Το καταγγέλλω αυτό».

Στην κυρία Χριστοφιλοπούλου απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Λυπάμαι που η κ. Χριστοφιλοπούλου βάζει αυτό το ζήτημα. Διότι χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών και αναπτύχθηκαν αρκετά οξείς διάλογοι στο όρια του bullying. Επίτηδες δεν έδωσα καμία συνέχεια παρότι ήταν στημένο το επεισόδιο. Αυτό το οποίο επιχειρήθηκε και σήμερα να συνεχιστεί δεν θα επιτραπεί» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.

«Όλοι οι συνδικαλιστές να πάνε στα γραφεία των κομμάτων, στο γραφείο το δικό μου που είναι ανοικτό για να πιέσουν, ως έχουν δικαίωμα» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα