Κοινωνικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Περιστέρι

Ο δήμος Περιστερίου με συντονιστή των δραστηριοτήτων που αφορούν θέματα παιδείας τον εντεταλμένο σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη προχώρησε στη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, ξεκινώντας από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. με μαθήματα ξένων γλωσσών, αλλά και μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές.

Τα έργα καρδιάς ξεκινούν από ένα εσπερινό Λύκειο με σπουδαστές όλων των ηλικιών, χαμηλόμισθοι που αναζητούν και προσπαθούν να κατακτήσουν τα όνειρα τους για μια «καλύτερη ζωή».

Τα κοινωνικά φροντιστήρια αλληλεγγύης του

Δήμου μας θα επεκταθούν και στα 4 διαμερίσματα της πόλης. Στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. του 3ου διαμερίσματος στην περιοχή Αγίου Αντωνίου τα μαθήματα αφορούν 5 ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Επίσης φροντιστηριακά μαθήματα που αφορούν τα Μαθηματικά κατεύθυνσης, τη Φυσική κατεύθυνσης, τη Γλώσσα-Εκφραση και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 14 καθηγητές των ανωτέρω ειδικοτήτων, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του Περιστερίου με χαμηλό εισόδημα.

Από την πρώτη μέρα παρουσίασης του προγράμματος υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και 110 μαθητές δήλωσαν ήδη συμμετοχή.

Keywords
Αναζητήσεις
κοινωνικο φροντιστηριο περιστερι 2014 , κοινωνικο φροντιστηριο ξενων γλωσσων περιστέρι
Τυχαία Θέματα