Κοινό μέτωπο για τις Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου

Συνάντηση με τους εφόρους Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου είχε την Παρασκευή 21 Μαρτίου ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Στέφανος Λεζγής, Κοινωνικής πολιτικής Μαρία Γαλακτοπούλου Σπετσιώτη και ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Ηλίας Μπάρμπας.

Ο δήμαρχος προσκάλεσε τους εφόρους για να ενημερωθεί εάν υπάρχει σχέδιο συγχώνευσης των δύο ΔOY. Μετά από τη συζήτηση και την ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στους εκπροσώπους της διοίκησης του δήμου Ηρακλείου

και των εφόρων Ηρακλείου Αττικής Νικόλαου Κατσέλου και Νέας Ιωνίας Γεώργιο Μαστροδήμο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να παραμείνουν οι δύο εφορίες προκειμένου να εξυπηρετούνται εύκολα οι δημότες των δύο όμορων δήμων.

Μάλιστα όπως υπογράμμισαν ενώ υπάρχει μια ρευστή φημολογία για το τι πρόκειται να γίνει, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και επομένως θα προκαλέσουν από κοινού δήμαρχος και έφοροι συνάντηση στο αρμόδιο υπουργείο καταθέτοντας το αίτημα για παραμονή των δύο εφοριών ως έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα