Κοιμήθηκε Ιταλός και ξύπνησε…Γάλλος!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αυτός ο Ιταλός, η μόνη σχέση που είχε με τη Γαλλία ήταν μια… γαλλίδα φίλη του πριν από χρόνια. Κι όμως ξαφνικά ξεκίνησε να μιλάει μόνο Γαλλικά.Τι ακριβώς συνέβη;

Ο 50χρονος άνδρας σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ξεκίνησε ξαφνικά να μιλάει Γαλλικά και όταν ανοίγει το παράθυρό του κάθε πρωί φωνάζει «Bonjour» στους περαστικούς!

Αυτή η περίεργη και αξιοπρόσεκτη αλλαγή είναι αποτέλεσμα

μίας καταστροφικής εγκεφαλικής βλάβης που τον μετέτρεψε… σε Γάλλο!

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 50 χρονος πάσχει από το Σύνδρομο Ξένης Γλώσσας, μια εξαιρετικά σπάνια κατάσταση η οποία έχει επηρεάσει συνολικά μόνο 60 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι τα Γαλλικά του άνδρα δεν είναι φυσικά σωστά, αλλά ιλάει πολύ γρήγορα και με έντονη προφορά! Ο ίδιος συνεχίζει να γράφει στα Ιταλικά, ενώ οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου ανέφεραν ότι μιλάει Γαλλικά σε όποιον πιστεύει ότι θα τον καταλάβει.

Ξαφνικά θέλει να παρακολουθεί γαλλικές ταινίες!

Ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να παρακολουθεί γαλλικές ταινίες , να αγοράζει γαλλικό φαγητό, να διαβάζει γαλλικά περιοδικά, αλλά παρόλα αυτά γράφει πάντα μόνο στα Ιταλικά.

Όμως ο 50χρονος εμφάνισε και άλλα συμπτώματα, όπως ψευδαισθήσεις, διαταραχές ύπνου και μια αδικαιολόγητη ευφορία. Γιατροί και ερευνητές τον παρακολουθούν προσεκτικά για να δουν την εξέλιξή του με την πάροδο του χρόνου.

Το άρθρο Κοιμήθηκε Ιταλός και ξύπνησε…Γάλλος! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα