Κοιτάζει Μπέλετς-Αγκάτσι ο ΠΑΟΚ

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Μίλαν για την απόκτηση του έμπειρου Ιταλού τερματοφύλακα, Μίκαελ Αγκάτσι, ενώ στο "κάδρο" βρίσκεται κι άσος της Κάρπι, Βιντ Μπέλετς.

Με "γοργούς ρυθμούς" συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Λέο Μάτος και Εβγέν Σακόφ, αλλά και της συμφωνίας με τον Τζάλμα Κάμπος, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" βρίσκονται σε προχωρημένες

επαφές με τη Μίλαν για τη μεταγραφή του Μίκαελ Αγκάτσι.

Ο Ιταλός πορτιέρο είναι ο "εκλεκτός" του Βλάνταν Ίβιτς, απ' την στιγμή που ο Βασίλης Μπάρκας, για τον οποίο κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο, έκλεισε στην ΑΕΚ. Ο 33χρονος άσος ανήκει στους "ροσονέρι" από το καλοκαίρι του 2014, ενώ την περυσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Μίντλεσμπρο. Όμως, έμεινε στη... σκιά του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, μετρώντας μηδέν(!) συμμετοχές.

Εκτός από τον Αγκάτσι, ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Βιντ Μπέλετς. O 26χρονος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόνμ με την Κάρπι, παρά τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας. Το βέβαιο είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα ενισχυθούν κάτω από τα γκολπόστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα