Κλείδωσε η τετράδα του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου είναι οι τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στην ημιτελική φάση του Champions League.

Η »βασίλισσα» παρά την ήττα της στον πρώτο αγώνα από την Βόλφσμπουργκ με 2-0, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και επικρατώντας με 3-0 των Γερμανών (με 3 γκολ του Ρονάλντο) πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση.

Ανατροπή και για την συμπολίτισσά

της, Ατλέτικο, η οποία σημείωσε σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της στην πρώτη αναμέτρηση με 2-1 εξασφάλισε το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση. Και τα δύο γκολ των νικητών σημείωσε ο Αντουάν Γκριζμάν, ενώ οι απερχόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης είδαν τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ σε χέρι του Γκοντίν, στις καθυστερήσεις του αγώνα, αντί για πέναλτι.

Μεγάλη επιτυχία και για την Μάνστεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και εκμεταλλευόμενη το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Η μεγάλη ανατροπή

Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπενφίκα, απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2, αποτέλεσμα το οποίο της επέτρεψε να πανηγυρίσει την πρόκρισή της εις βάρος των Πορτογάλων, επί των οποίων είχαν επικρατήσει με 1-0 στην Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα