«Κλείδωσαν» την πρώτη θέση!

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού με το γκολ του Χαντζάρα –μετά από ασίστ του Μανθάτη- από το 10ο λεπτό, νίκησαν εκτός έδρας τον Πανιώνιο με 1-0. Οι Πειραιώτες με τη νίκη τους "κλειδώσαν" την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας 54 βαθμούς, έναντι 47 του δεύτερου ΠΑΟ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δυνατά ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες στο ματς και έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους. Έτσι στο

9’ ο Χαντζάρας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, απειλώντας για πρώτη φορά την εστία των γηπεδούχων. Ό,τι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση ο πιτσιρικάς του Θρύλου, το κατάφερε ένα λεπτό αργότερα ανοίγοντας το σκορ.

Ο Μανθάτης του έδωσε την ασίστ και ο Χαντζάρας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 1-0! Στη συνέχεια οι παίκτες του Τοπολιάτη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερναν να απειλήσουν την εστία του Πανιωνίου. Κάτι που ισχύει και τους «κυανέρυθρους». Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Έφηβους του Ολυμπιακού να προηγούνται με 1-0.

Στην επανάληψη, το… σκηνικό δεν άλλαξε. Παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να «σφραγίσουν» τη νίκη. Από την άλλη, ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην εστία του Κατσιμήτρου, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει και να βρει τους Έφηβους του Θρύλου νικητές, αλλά και να «καπαρώνουν» την πρώτη θέση στην βαθμολογία, έχοντας διαφορά 7 βαθμών από τους «πράσινους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Κατσιμήτρος, Τόλι, Νιάρρος (66' Ράντζα), Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Γιαννόπουλος (80' Χρήστου), Αράπης (69' Μεζίνι), Κηπουρός (56' Παπουτζίδης), Χαντζάρας (56' Κιρτζιαλίδης).

πηγη:gavros

Keywords
Τυχαία Θέματα