Κ.Κ.Ε. Vs Χρυσής Αυγής... (+ video)

«Η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει δημιουργήσει ένα παραμάγαζο με τον τίτλο “γραφείο ευρέσεως εργασίας”», ήταν τα λόγια του βουλευτή του Κ.Κ.Ε., Θανάση Παφίλη, τα οποία εξόργισαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αντέδρασαν.

Το φραστικό επεισόδιο Χρυσής Αυγής-Κ.Κ.Ε. μάλιστα, προκάλεσε

την παρέμβαση του προεδρεύοντος Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη.

«Με το γνωστό μηχανισμό των τραμπούκων η Χρυσή Αυγή μπαίνει στους χώρους εργασίας και εκβιάζοντας ακόμα τους επιχειρηματίες, προωθεί την κατάργηση των Σ.Σ.Ε. με πρόσχημα την αντικατάσταση αλλοδαπών εργαζομένων με Έλληνες», συνέχισε ο Θανάσης Παφίλης.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι το γραφείο της Χρυσής Αυγής δεν τηρεί τις νόμιμες διαδικασίες για την ίδρυσή του, «κι αν αυτές δεν ολοκληρωθούν, θα ελεγχθεί εκ νέου και θα κλείσει. Σε κάθε περίπτωση, όπου έγιναν έλεγχοι, τα γραφεία ήταν κλειστά», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά της η Χρυσή Αυγή αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι ο «“Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων” είναι μία προσπάθεια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Την ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα