Κηδεύτηκε ο Νίκος Σαμαράς

Το «στερνό αντίο» στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του βόλεϊ και πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στη Λήμνο για να τον αποχαιρετήσουν. Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Σαμαράς «έφυγε» σε ηλικία 43 ετών, από ανεύρυσμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο Λαϊκό Νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Νίκος Σαμαράς ήταν πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έγινε γνωστός φορώντας

τη φανέλα κορυφαίων συλλόγων, όπως οι Ορεστιάδα, Ηρακλής και Παναθηναϊκός.

Στον επικήδειο λόγο, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης είπε μεταξύ άλλων: «Ο Θεός επέλεξε να τον πάρει μαζί του και να φτιάξει μια ομάδα του βόλεϊ. Είμαστε συντετριμμένοι, θα σε τιμούμε πάντα».

«Δεν θέλω να στεναχωριέσαι, θα είμαι πάντα δίπλα του, μάνα και πατέρας, είσαι το φως της ζωής μου, ο λεβέντης μου, θα σε σκεπάζω στα όνειρά μου με μια αγκαλιά, θα σου λέω πόσο σ' αγαπάω, πάντα φοβόμουνα μη σε χάσω, να με συγχωρέσουν οι φίλοι σου που σε έφερα εδώ στη Λήμνο εδώ μακριά, αλλά θέλω να' σαι κοντά μου, να' σαι κοντά στο παιδί μας...», ανέφερε η σύζυγος του Νίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα