ΚΕΘΕΑ: Χυδαία η προσπάθεια της κας Ζαρούλια να προσβάλει τον κ. Δραγασάκη (Βίντεο)

Την «χυδαία», όπως τη χαρακτηρίζουν προσπάθεια της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια να προσβάλει τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη με τις ύβρεις για την κόρη του στηλιτεύουν τα μέλη του «ΚΕΘΕΑ Εν Δράσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ:

«Είμαστε

μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Αποφυλακισμένοι, πρώην χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών, που καθημερινά δίνουμε μάχη για μια ποιοτική ζωή χωρίς εξαρτήσεις. Είμαστε ενεργά μέλη της κοινωνίας και λειτουργούμε ισότιμα. Για εμάς, οι παραβατικές συμπεριφορές αποτελούν πλέον παρελθόν. Προσφέρουμε εθελοντικά έργο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ασχολούμαστε με το παρόν και βάζουμε στόχους ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας. Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν των ανθρώπων, μαθαίνουμε να σχετιζόμαστε μέσα από αξίες: Ειλικρίνεια, Εμπιστοσύνη, Εντιμότητα, Αλληλοβοήθεια, Αλληλεγγύη. Ισότητα φύλων και φυλών. Ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκεία, γένος, εθνικότητα και πολιτικές πεποιθήσεις.

Γιατί όταν ο στόχος είναι κοινός και οι άνθρωποι μιλούν με την καρδιά, όλα αυτά, είναι στοιχεία που διαμορφώνουν τη διαφορετικότητα. Απλά μας θυμίζουν με πιο έντονο τρόπο πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε μοναδικοί! Αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας που μας επιτρέπουν να ζούμε καθαροί έξω από την πραγματική ή προσωπική φυλακή του καθενός μας. Λυπόμαστε για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που στερούνται κάθε κοινωνικής ευαισθησίας, κινούνται στα όρια του εγκλήματος και τρέφονται με μίσος, ζώντας στην προσωπική τους ουτοπία που ορίζει όλους εμάς ως εχθρούς τους.

Και εμείς ορίζουμε ως αντιπάλους όλους όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους και τα όνειρά μας, που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ζούμε αξιοπρεπώς σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Υπενθυμίζεται, πως την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή το «συσσίτιο της Χρυσής Αυγής» η κα Ζαρούλια «στοχοποίησε» την κόρη του κ. Δραγασάκη λέγοντας από το βήμα της Ολομέλειας: «Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω!».

Keywords
Τυχαία Θέματα