Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη των βιαστών στην Ινδία

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει η δίκη των πέντε ανδρών που κατηγορούνται για το βιασμό της 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί, σύμφωνα με το δικαστή που εκδικάζει την υπόθεση.
«Η αίθουσα είναι κατάμεστη. Έχει καταστεί αδύνατο για το δικαστήριο να φέρει σε πέρας τη διαδικασία σ' αυτή την κατάσταση», δήλωσε η δικαστής Ναμρίτα Αγκαρουάλ, διατάζοντας την εκκένωση της αίθουσας.

Νωρίτερα, δικηγόροι που ήταν παρόντες, γιούχαραν συνάδελφό τους που προσφέρθηκε να εκπροσωπήσει τους κατηγορούμενους, καθώς τα μέλη του τοπικού δικηγορικού συλλόγου έχουν δεσμευτεί να μην εκπροσωπήσουν τους υπόπτους

λόγω της βιαιότητας του εγκλήματος.

Οι πέντε ύποπτοι, ηλικίας 19 έως 35, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απαγωγή και βιασμό τελών σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στην Ινδία.

Σε μια προσπάθεια να τους επιβληθούν ελαφρύτερες ποινές, δύο από τους κατηγορούμενους κατέθεσαν στοιχεία για την υπόθεση και κατέθεσαν αίτηση να τους δοθεί το καθεστώς πληροφοριοδότη κατά των άλλων συγκατηγορούμενών τους, σύμφωνα με έναν εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα