Κατσικάρης: Δυνατοί και συγκεντρωμένοι και με τη Σερβία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με την ίδια διάθεση και κυρίως συγκέντρωση που έχουν αντιμετωπίσει τα μέχρι τώρα παιχνίδια καλεί τους διεθνείς να αντιμετωπίσουν και τον αυριανό νοκ άουτ αγώνα με τη Σερβία ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης.

Αναλυτικά, ο Φώτης Κατσικάρης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, μια μέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής, είπε: «Το ξέραμε από την αρχή πως το μέλλον μας σε αυτή τη διοργάνωση κρίνεται στο ματς των 16. Ξέραμε

επίσης πως με όποιον κι αν παίζαμε θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν σίγουρα κάποια δεδομένα που πρέπει να προσέξουμε, πρώτα στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας που η ομάδα έδειξε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, με την έννοια ότι θέλαμε να δούμε κάθε κατοχή, κάθε απόφαση, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μείναμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και γι’ αυτό παίξαμε καλό μπάσκετ και ελέγξαμε όλα τα ματς. Αυτό είναι σημαντικό για τα νοκ άουτ. Αποκτήσαμε κάποιες καλές συνήθειες. Αυτό που θα ζητήσω από τα παιδιά είναι να είναι έτσι και την Κυριακή».

«Το κομμάτι της πίεσης υπάρχει, αλλά αν λειτουργήσουμε με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το τεχνικό κομμάτι τα παιδιά έχουν αφομοιώσει όσα ζητάμε σε υψηλό επίπεδο. Θα κριθούν πολλά από την άμυνα και από τη θέληση, όπως και από τη σωστή προετοιμασία, γιατί οι Σέρβοι έχουν παίκτες με ταλέντο, όπως ο Τεόντοσιτς που είναι απρόβλεπτος, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του. Υπάρχει ο Μπιέλιτσα που είναι παιδί με μεγάλο ταλέντο κι ο Μπογκντάνοβιτς που είναι πολύ καλός σκόρερ. Είναι τρεις σημαντικοί παίκτες στο κομμάτι της επίθεσης. Στην άμυνα, ειδικά στο μισό γήπεδο, οι Σέρβοι είναι σκληροί. Οι διαιτητές αφήνουν τις επαφές, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την μπάλα», ανέφερε αναλύοντας τα ατού του αντιπάλου.

«Ο μέσος όρος των λαθών μας είναι ικανοποιητικός για μια καινούρια φιλοσοφία, αλλά θα παίξει μεγάλο ρόλο το κομμάτι αυτό την Κυριακή. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε καλά στο ομαδικό πνεύμα. Υπάρχει αυτοπεποίθηση σε ό, τι αφορά το σουτ. Δεν με ενδιαφέρει να αστοχούμε, αν είναι σωστά τα σουτ. Μπορεί να μην έχουμε τους σουτέρ-δολοφόνους, πέρα από τον Βασιλειάδη, αλλά έχουμε καλούς σουτέρ», είπε για τη δική του ομάδα ο Φώτης Κατσικάρης.

Το άρθρο Κατσικάρης: Δυνατοί και συγκεντρωμένοι και με τη Σερβία εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα