Καταζητείται με ένταλμα ο 40χρονος για το έγκλημα στη Ζήνωνος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ενας 40χρονος Ιρακινός καταζητείται με ένταλμα του ανακριτή από την Αστυνομία, ως ο επικίνδυνος δράστης που άνοιξε πυρ το απόγευμα της 13ης Ιουλίου στην οδό Ζήνωνος, στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις σφαίρες που έπεφταν σαν βροχή, έπεσε νεκρός ένας άνδρας 47 χρόνων, ιδιοκτήτης καταστήματος ενδυμάτων, ενώ δύο άλλοι τραυματίστηκαν στα πόδια και μεταφέρθηκαν τότε στον Ευαγγελισμό.

Ο ένας από

τους τραυματίες ήταν διερχόμενος και σώθηκε από θαύμα, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, το αιματηρό επεισόδιο που έκοψε το νήμα της ζωής ενός καταστηματάρχη στο κέντρο της Αθήνας, έγινε γιατί το άτυχο θύμα τον απέτρεψε από το παρενοχλεί σε καθημερινή βάση μια γυναίκα που εργάζεται σε κατάστημα!

Το μεσημέρι της μοιραίας ημέρας, ο δράστης, κατά πληροφορίες και χρήστης ναρκωτικών, επισκέφθηκε άλλη μια φορά το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων που διατηρούσε ο 47χρονος, και άρχισε να παρενοχλεί φορτικά την εργαζόμενη.

Εκείνο το απόγευμα ο ιδιοκτήτης λογομάχησε με τον δράστη και τον έδιωξε από την περιοχή για να μην ενοχλεί στη δουλειά της την κοπέλα.

Ο 40χρονος Ιρακινός, αποχώρησε εκτοξεύοντας απειλές κατά των πάντων και ιδιαίτερα κατά του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σε λίγη ώρα επέστρεψε, κρατώντας πιστόλι και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει, άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 47χρονος ιδιοκτήτης, ενώ πιο ελαφρά στα πόδια, ένας 53χρονος και ένας 57χρονος που περνούσε εντελώς τυχαία και βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, παρά τις επίμονες έρευνες για τον εντοπισμό του ακόμη δεν έχουν καταφέρει αποτέλεσμα. Παρέδωσαν τα στοιχεία της δικογραφίας στον εισαγγελέα ο οποίος με τη σειρά του μετά την άσκηση δίωξης κατά του δράστη της δολοφονίας, την ανέθεσε σε ανακριτή.

Ο τελευταίος εξέδωσε και το ένταλμα σύλληψης κατά του Ιρακινού. Δεν αποκλείεται καθώς κρίνεται λίαν επικίνδυνος, να δοθεί εντολή από την εισαγγελία να δημοσιευθεί η φωτογραφία του για να αντλήσει η Αστυνομία πληροφορίες για τις κινήσεις του δολοφόνου μετά το έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας.

Το άρθρο Καταζητείται με ένταλμα ο 40χρονος για το έγκλημα στη Ζήνωνος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα