Κατασκευή σχολικού συγκροτήματος στην Πεντέλη προϋπολογισμού 5,5 εκ. ευρώ

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης υποδέχτηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο χώρο του Έργου την Γαλλίδα εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπεύθυνη για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ κ. Νικόλαο Μαντζούφα, καθώς και τους εκπροσώπους της εταιρείας υλοποίησης του Έργου ΑΤΕΣΕ Α.Ε. κ.κ. Σωτήριο Ανδρεούλη, Ιωάννη Τσαραμπάρη και Παύλο Σαραντόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, ο δήμαρχος Πεντέλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την

Γαλλίδα υπεύθυνη εκτενώς με βάση και την άριστη γνώση του της Γαλλικής γλώσσας και να αναδείξει στην εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης την σημαντικότητα του Έργου για την περιοχή, παρουσιάζοντάς της επίσης την Ιστορία της Πεντέλης και του Πεντελικού ως περιοχής γενέτειρας του Συμβόλου της Δημοκρατίας του Παρθενώνα, την οικιστική εικόνα της περιοχής και την προοπτική ανάπτυξής της, όπως και τα σημαντικά μαθησιακά και αθλητικά θέματα, που η εγκατάσταση θα εξυπηρετήσει στο Δήμο.

Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντυπωσιάστηκε από την εξέλιξη και την σωστή υλοποίηση του Έργου, κυρίως όμως εντυπωσιάστηκε από την άριστη θέση του οικοπέδου των 13 στρεμμάτων, που ο Δήμος παραχώρησε για την υλοποίηση του Έργου.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης δεν παράλειψε να αναφερθεί επίσης και στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται, κάτι που έχουν ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ οι τοπικές κοινωνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα