Καμμένος: Το success story μετατρέπεται σε ένα «γα..ώ το κεφάλι μου»

Άκρως επιθετικός, όπως συνηθίζει, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην τοποθέτησή του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, καθώς εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα,

ενώ ανέφερε με αρκετή ειρωνεία πως «το success story μετατρέπεται σε ένα γα..ώ το κεφάλι μου που είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος, έψεξε τους βουλευτές της συμπολίτευσης που στηρίζουν το πολυνομοσχέδιο, τονίζοντας πως «η φιλοσοφία του νομοσχεδίου βασίζεται στην θεωρία των πλαστών στοιχείων του υπόδικου επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίον επιμένει να εμπιστεύεται ο Γιάννης Στουρνάρας».

Ο κ. Καμμένος υπενθύμισε πως «στη θέση του υπουργού Οικονομικών σήμερα, δεν βρίσκεται εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ, ή του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο έτερος εκλεκτός του κου Σημίτη μετά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο κ. Στουρνάρας. Ως πότε θα το ανεχόμαστε; Βλέπουμε βουλευτές που έλεγαν σε άλλα νομοσχέδια πως είναι τα τελευταία μέτρα που ψηφίζουν, να καλούνται να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Βλέπω βουλευτές όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης που λένε "αντισυνταγματικό" το νομοσχέδιο - αλλά θα το ψηφίσουν. Αυτά είναι περίεργα και παράξενα πράγματα».

«Υπάρχει και η προσωπική ευθύνη. Το νομοσχέδιο βασίζεται στη "θεωρία των πλαστών στοιχείων" του κου Γεωργίου. Ποιος λέει ψέματα λοιπόν για τα ελληνικά δημοσιονομικά στοιχεία; Ο Καραμανλής ή ο Γεωργίου; Έχετε υποχρέωση να ψηφίσετε και να αποφασίσετε αν τότε λέγατε ψέματα! Εμείς πιστεύουμε πως τα στοιχεία για το έλλειμμα τα αλλοίωσε ο Γ. Παπανδρέου, η συμμορία του Σημίτη και της Goldman Sachs! Εσείς τι λέτε; Ο Γεωργίου είχε δίκιο, ή ο Παυλόπουλος;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Αν. Ελ.

Παρά την προτροπή του προεδρεύοντως Γιάννη Τραγάκη στον κ. Στουρνάρα («μην απαντάτε, είναι δυνατόν να απαντάτε εσείς σε αυτή την ερώτηση;») ο υπουργός επανέλαβε ότι «τώρα δίνονται σωστά στοιχεία».

Τότε ο Π. Καμμένος απευθύνθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και στους πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή και τους είπε: «Ε, τώρα ψηφίστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα