Καμμένος: Θα έρθουν και άλλοι βουλευτές στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, ο ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», προανήγγειλε την προσχώρηση και άλλων διαγραφέντων από τη ΝΔ βουλευτών στο κόμμα του.

Αναλυτικά κ. Καμμένος είπε: «Στις 2 το μεσημέρι με ειδοποίησε η Μίκα Ιατρίδη ότι θέλει να έρθει κοντά μας, στους 'Ανεξάρτητους Έλληνες και ο κ. Μελάς έχει πει στον Πειραιά

ότι θα είναι μαζί μας».

Σχετικά με τις επαφές των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών ο κ. Καμμένος τόνισε: «Συνομιλούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει».

Ανέφερε επιπλέον, ότι «περίπου 28 κινήματα συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος και θα συνεργαστούν», ενώ πρόσθεσε πως «μπορεί να υπάρξουν προεκλογικές συνεργασίες και συμμετοχή στα ψηφοδέλτια όσων συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που προέρχονται».

Γνωστοποίσηε τέλος, ότι «τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος που θα περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα