Συνελήφθη 37χρονος για ληστείες και επιθέσεις κατά γυναικών σε Ζωγράφου - Αμπελόκηπους

Για ληστείες και επιθέσεις σε βάρος γυναικών στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων, συνελήφθη την Κυριακή ένας 37χρονος Έλληνας.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, με την απειλή όπλου ακινητοποιούσε γυναίκες την ώρα που εισέρχονταν στις πολυκατοικίες που διέμεναν και τις υποχρέωνε να τον οδηγήσουν στο διαμέρισμα τους, όπου τις λήστευε και ασελγούσε σε βάρος τους.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε πως ο δράστης τους τελευταίους τρεις μήνες, είχε διαπράξει πέντε ληστείες και μια απόπειρα

ληστείας, ενώ σε δύο από αυτές προέβη και σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των άτυχων γυναικών.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που αφαίρεσε από τα θύματα των επιθέσεων, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια κρότου, ένα μαχαίρι, μία συσκευή-σπρέι με αναισθητικό υγρό, μια κουκούλα τύπου full face, δυο ζεύγη γαντιών, ένα ξύλινο ρόπαλο, δυο μεταλλικά πτυσσόμενα κλομπ, μια σιδερογροθιά, 129 κροτίδες, 51 φυσίγγια κρότου, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, 13 φυσίγγια των 6 mm, και Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα