Καμμένος: Η Ελλάδα του αύριο μπορεί να είναι μια Ελλάδα μακριά από τα μνημόνια

Την ελπίδα ότι «η Ελλάδα του αύριο μπορεί να είναι μια Ελλάδα μακριά από τα μνημόνια με χαμηλή φορολογία και με ευκαιρίες ανάπτυξης», εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά

την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 και σε περίπτερα της ΔΕΘ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, «ένα γεγονός που μετέφερε την καρδιά της Ελλάδας να χτυπά εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη συμπρωτεύουσα, που μετατράπηκε δυστυχώς σε πρωτεύουσα της κορδέλας», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, «οι πρωθυπουργοί περνούν κάθε χρόνο και εγκαινιάζουν έργα που δεν γίνονται ποτέ και δυστυχώς η κυβέρνηση αποφάσισε να υποβαθμίσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να μην είναι παρόντες παρά για λίγες ώρες».

«Πιστεύουμε ότι η επιλογή να αναπτυχθεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στην έρευνα, την καινοτομία και την τεχνολογία έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα να υπάρχει η ευρωπαϊκή Silicon Valley εδώ στη Βόρεια Ελλάδα και να ξεκινήσουμε πάλι το δρόμο της ανάπτυξης, το δρόμο των εξαγωγών, το δρόμο εκείνο που θα φέρει πίσω τους νέους επιστήμονες που φεύγουν για το εξωτερικό», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα