Και Σαουδάραβα χτύπησε η συμμορία διαρρηκτών της Μυκόνου!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Toυ Πέτρου Καρσιώτη

Και… πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία «έγδυσαν» τα μέλη της διαβόητης σπείρας διαρρηκτών που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο μαζί με τους celebrities.

Λίγα 24ωρα αφ’ ότου τρύπωσαν σε ενοικιαζόμενη πολυτελή κατοικία και σήκωσαν ολόκληρο θησαυρό 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, τα μέλη της ίδιας προφανώς σπείρας, διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα πολυτελούς μεζονέτας, που είχε νοικιάσει ο Σαουδάραβας γι αυτόν και την οικογένειά του.

Ο 31χρονος πρίγκιπας, που την ώρα της εισβολής κοιμόταν με τη σύζυγό του και το έξι μηνών μωρό τους, διαπίστωσε όταν ξύπνησε ότι οι διαρρήκτες που είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους, συνολικής αξίας άνω των 150.000 ευρώ.

Ήταν το δεύτερο χτύπημα διαρρηκτών στο νησί των ανέμων, που καλείται να ερευνήσει η Αστυνομία.

Συμμορία διαρρηκτών, που όπως όλα δείχνουν γνωρίζουν τη Μύκονο μέχρι το τελευταίο… σπίτι και έχουν πληροφορίες για όλα και όλους, χτύπησε ενοικιαζόμενη κατοικία Γαλλίδας.

Την ώρα που απουσίαζε, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το σπίτι είναι σε θέση απομακρυσμένη από τα υπόλοιπα στην περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου, παραβίασαν την είσοδο και έδρασαν… ανενόχλητοι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης Γαλλίδας στο Τμήμα της Μυκόνου, οι άγνωστοι εισβολείς άρπαξαν 25.000 ευρώ, 4.000 δολάρια και 2.000 λίρες Λιβάνου, αλλά και όλα τα χρυσαφικά που υπήρχαν στο σπίτι συνολικής αξίας 130.000 ευρώ!

Γεγονός είναι ότι κάθε καλοκαίρι τις ώρες των ξέφρενων πάρτι από επώνυμους και μη στο νησί της Μυκόνου επαγγελματίες διαρρήκτες υλοποιούν σχέδια εισβολών σε βίλες και άλλες πολυτελείς κατοικίες.

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν χάσει περιουσίες ολόκληρες από τους αετονύχηδες που όλα δείχνουν ότι βγάζουν γρήγορα από τη Μύκονο τα ακριβά κοσμήματα που αρπάζουν.

Το άρθρο Και Σαουδάραβα χτύπησε η συμμορία διαρρηκτών της Μυκόνου! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα