Και με την τσίμπλα στο μάτι ωραία είναι ό,τι και να λέτε!

Από την Άννα Τσιάλτα

Κοιμάται; Ξυπνάει; Κολλημένη με το Instagram είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν αποχωρίζεται την τεχνολογία. Έχει πάρει στον λαιμό της όλους τους παπαράτσι -μόνη της βγάζει φωτογραφίες, μόνη της τις ανεβάζει, άνεργοι έχουν μείνει όλοι τους σας λέω. Τι να κάνει το κορίτσι, προωθεί τον εαυτό της όπως θέλει και όπως γουστάρει (και μεταξύ μας πολύ καλά κάνει)!

Έτσι, πρωί-πρωί της Μ. Πέμπτης,

χωρίς καν να έχει νιφτεί, χτενιστεί, πιει λίγο καφέ για να ανοίξει το γαλανό της μάτι, άρχισε την φωτογράφιση. Το Λενιώ καθισμένο στην ίδια καρέκλα με τις φωτογραφίες της Μ. Τετάρτης (που είχαν ήδη ανέβει για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) και το ίδιο φόντο (τελάρο και μια κουρελού), αλλά και το ίδιο Άχλα στυλ (σορτς, αμάνικο μπλουζάκι και σαγιονάρες) φωτογραφήθηκε χαζεύοντας... δύο προβατάκια.

Αυτό τουλάχιστον έγραψε στο Twiiter εξηγώντας ότι όλοι εκεί έχουν ξετρελαθεί με δύο προβατάκια που έχουν. Δεν διευκρίνισε αν έχουν ξετρελαθεί με τα ζωντανά ή στην ιδέα να... γυρίζουν στη σούβλα το Πάσχα, αλλά εμείς το πιάσαμε το υπονοούμενο… Επίσης, η Ελένη ανέβασε μία κοντινή φωτογραφία, όπου φαίνεται καθαρά ότι με το που σηκώθηκε από το κρεβάτι, έπιασε καρέκλα και iphone -τι να λέμε τώρα με την τσίμπλα στο μάτι μην χάσει τις φωτό…

Καλέ ούτε εμένα δεν με έχει πιάσει τέτοια τρέλα.

Keywords
Αναζητήσεις
μενεγακη ελενη
Τυχαία Θέματα