Και δεύτερος νεκρός- Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Μάνδρα και Νέα Πέραμος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δύο είναι έως τώρα τα θύματα από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία άτυχη γυναίκα, ηλικίας 75 με 80 ετών, έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Αγαμέμνονος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του κατάφεραν να βγουν από το σπίτι.

Μάλιστα, η αστυνομία αναφέρει ότι στην ίδια περιοχή

υπάρχουν και άλλα εγκλωβισμένα άτομα στην ίδια γειτονιά. Νεότερες πληροφορίες, στις 10:40, ανέφεραν ότι δύο γυναίκες έχουν μεταφερθεί με υποθερμία στο νοσοκομείο και ότι υπάρχει και ένας τραυματίας.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Κοροπούλη 8 στη Μάνδρα. Οι γείτονές της την άκουσαν από νωρίς το πρωί να ζητά βοήθεια, καθώς ο δρόμος έξω από το σπίτι είχε πλημμυρίσει και τα νερά έμπαιναν μέσα. Ένας από αυτούς προσπάθησε να την βοηθήσει να βγει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει και από εκείνη την ώρα χάθηκε η επαφή μαζί της.

Εν τω μεταξύ, δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο. Οι δύο γυναίκες διαμένουν στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα, όπου εντοπίστηκε και η νεκρή και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών – Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο, τραυματισμένος.

Τόσο η περιοχή της Μάνδρας όσο και της Νέας Περάμου τέθηκαν πριν λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους. Μέχρι πριν λίγο η Πυροσβεστική επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι, ωστόσο υποστήριζε ότι καμία ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο

Το άρθρο Και δεύτερος νεκρός- Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Μάνδρα και Νέα Πέραμος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα