Και δεύτερος μηδενισμός!

Απίστευτο και όμως ΠΑΟΚτσήδικο! Για δεύτερη φορά φέτος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μηδενίστηκε από την ΕΠΟ, αυτήν την φορά στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες Δράμας, λόγω αντικανονικής συμμετοχής αθλήτριας και αυτό σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον σύλλογο.Μετά τον μηδενισμό στον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει στο

γήπεδο, ήρθε νέα καταδικαστική απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, αυτή τη φορά για τον αγώνα με τις Αμαζόνες στη Δράμα, που είχε λήξει ισόπαλος 0-0.

Στο συγκεκριμένο ματς ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε την Αδαμάκη, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα είχε δηλώσια αδυναμία να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, λόγω ίωσης. Τότε, ο έφορος της ομάδας Γιώργος Προύσαλης μας είχε πει ότι ακυρώθηκε η κλήση της Αδαμάκη στην Εθνική και βάσει κανονισμού θα μπορούσε να παίξει στο πρωτάθλημα, όμως από την απόφαση της ΕΠΟ φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Οι Αμαζόνες έκαναν ένσταση και έτσι παίρνουν το ματς στα χαρτιά με 3-0 και ουσιαστικά εξασφαλίζουν και το πρωτάθλημα. Πλέον η ομάδα της Δράμας έχει 35 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος με 26, έχοντας υποστεί δύο μηδενισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 17-02-2014 ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟΚ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Ανδριανής Δράμας την 16-02-2014 για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, στο ενιστάμενο σωματείο ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει στο καθού η ένσταση σωματείο ΠΑΟΚ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα