Η πορνοβιομηχανία στηρίζει Μπάρακ Ομπάμα

Σε δημοσκόπηση της ιστοσελίδας XBIZ με την ερώτηση «Ποιον υποψήφιο θα θέλατε να εκλέγει Πρόεδρος των ΗΠΑ;» σε ποσοστό του 68%  όσων ερωτήθηκαν από τους 343 ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς και σεναριογράφους της βιομηχανίας πορνό προτίμησαν τον Ομπάμα, ενώ ο Μιτ Ρόμνεϊ έλαβε μόλις το 13% των θετικών προτιμήσεων.

Η εφημερίδα Huffington Post

αναφέρει ότι το ποσοστό που απέσπασε ο απερχόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α είναι φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τις δηλώσεις Ρόμνεϊ ότι σε περίπτωση εκλογής του θα ζητήσει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τη δίωξη των παραγωγών πορνό για παραβίαση του νόμου περί  βωμολοχίας.

Τα αποτελέσματα δεν εκπλήσσουν ούτε τον Steven Hirsch της Vivid Entertainment ο οποίος ανέφερε «οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τη βιομηχανία  ενηλίκων έχουν μια φιλελεύθερη άποψη για την κυβέρνηση και το πώς θα πρέπει να λειτουργεί. Είναι λογικό λοιπόν να υποστηρίζουμε έναν υποψήφιο πιο κοντά στις πεποιθήσεις μας».

Και πολύ λοιπόν είναι το 13% που ψηφίζουν τον Ρόμνεϊ (μάλλον προς σύνταξη οδεύουν και δεν τους πειράζει να τους κόψει το «ψωμί» ενώ ένα 14% απάντησε «Κάποιον άλλο». Υπήρξε και ένα 5% από τους ερωτηθέντες οι οποίοι απάντησαν «Δε με νοιάζει». Άνετοι τύποι. Όπως είναι και στις ταινίες…

Keywords
Τυχαία Θέματα