Ισόπαλο το ματς στο Αγρίνιο

Λευκή ισοπαλία (0-0) στην τελευταία αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα στο Αγρίνιο, μεταξύ Παναιτωλικού και Άρη, σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό σε ένα βαρύ τερέν από τη βροχόπτωση.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς καταγράφηκε μόλις στο 23ο λεπτό και πιστώθηκε στον Άρη, με τον Μανιά να περνά ωραία πάσα πίσω από την αντίπαλη άμυνα, τον Τσουμάνη να βγαίνει απέναντι στον Ράφαελ αλλά την μπάλα να «κολλάει» στο νερό και τον Γκάλο να προλαβαίνει τον κίνδυνο. Στο 32΄ η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Διούδη, ενώ στο 37΄ στο

γύρισμα του Μανιά, ο Μπακασέτας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε, καθώς οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στην περιοχή του Άρη. Στο 48΄ ο Διούδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπικέι, στο 53΄ έβγαλε με δύσκολη απόκρουση την προβολή του Καμαρά, ενώ στο 57΄ νέα κεφαλιά του Μπικέι έφυγε άουτ. Η ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο, χάθηκε από τον Μπόγιοβιτς στο 72ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Νταλμά στο δεύτερο δοκάρι πέταξε την μπάλα ψηλά σε άδεια εστία.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του στο τελευταίο δεκάλεπτο για το νικητήριο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε παρά την καλή ευκαιρία που είχε με τον Κούσα στο 81ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα