«Ήρθες και θα μείνεις» στο θέατρο Ιλίσια

Μία νέα παράσταση θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Ιλίσια με πρωταγωνιστές την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γρηγόρη Βαλτινό. Πρόκειται για μια κωμωδία που θα έχει ως όνομα «Ήρθες και θα μείνεις».

Το έργο είναι ένα ανατρεπτικό ρομάντζο, μια σπαρταριστή ερωτική κωμωδία, μια γοητευτική απόδειξη επί σκηνής της φράσης του Όσκαρ

Ουάιλντ: «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις». Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1981, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συγγραφείς, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή και στο «Ήρθες και θα μείνεις» αποτύπωσαν την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης. Αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έκτοτε εξακολουθεί να γοητεύει με τη σπιρτάδα και την αλήθεια του, καθώς παίζεται ανελλιπώς με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Η παράσταση του Θεάτρου Ιλίσια ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γρηγόρης Βαλτινού και μετάφραση του αείμνηστου Μάριου Πλωρίτη.

Θέατρο Ιλίσια: Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσια

Τα σκηνικά επιμελείται ο Διονύσης Χριστοφιλογιάννης, τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης και τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα . Συμμετέχει ο Στάθης Νικολαΐδης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων-Τετάρτη 19.30, Πέμπτη 19.30, Παρασκευή 21.15, Σάββατο 18.15 & Σάββατο 21.15, Κυριακή 19.30

Τιμές εισιτηρίων : Τετάρτη-Πέμπτη: Γενική είσοδος 16 ευρώ , Παρασκευή -Σάββατο βράδυ: πλατεία 18 ευρώ, εξώστης 16 ευρώ, Κυριακή: 18 ευρώ (πλατεία), 16 ευρώ (εξώστης), Λαϊκή Σαββάτου: 14 ευρώ, Φοιτητικό (όλες τις ημέρες): 12 ευρώ. Ειδικές τιμές σε γκρουπ και συλλόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα