Ήρθαν και οι αποκαλύψεις από Φουρθιώτη για Τζούλια και ναρκωτικά!

Στενός συνεργάτης και φίλος υπήρξε για πολύ καιρό, όπως όλοι θυμόμαστε, με την Τζούλια Αλεξανδράτου ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», που κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, ήταν το δεξί χέρι, ο άνθρωπος σκιά, το alter ego της πάλαι ποτέ «εθνικής μας πορνοστάρ». Ωστόσο, τα χρόνια αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο Μένιος έκανε… στροφή στην ποιότητα και πλέον είναι παρουσιαστής πετυχημένης εκπομπής και η Τζούλια έχει παντρευτεί και νοικοκυρευτεί και ζει μόνιμα στην Αυστρία. Ωστόσο, ο Φουρθιώτης στην τελευταία του συνέντευξη στο People μίλησε για τη σχέση του με την Αλεξανδράτου και προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις, ενώ απαντά και στο ερώτημα, αν θα άλλαζε κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω. «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δε θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι. Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους ανθρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις», δήλωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Τζούλια. «Αυτό που με έμαθε η συνεργασία μου με την Τζούλια ήταν η ίδια η ζωή. Σήμερα, αν και δεν έχουμε μαλώσει, δε μιλάμε. Ο καθένας έχει ακολουθήσει τον δικό του δρόμο», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, εξήγησε ότι και η Τζούλια δεν ήταν αυτό που φαινόταν προς τα έξω. «Η Τζούλια ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, με αισθήματα, της έλειπε όμως η αγάπη. Οφείλω να πω ότι δεν είχε καμία σχέση με το τηλεοπτικό προϊόν που έβλεπαν όλοι», τόνισε ο ίδιος.

Το καλύτερο, όμως, το άφησε για το τέλος, όταν ο δημοσιογράφος τού επεσήμανε ότι την εποχή εκείνη είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Αλεξανδράτου, κάτι που οι περισσότεροι απέδιδαν σε κατανάλωση αλκοόλ και άλλων απαγορευμένων ουσιών! «Δε θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, διότι, όταν γνώρισα την Τζούλια, όλα αυτά που αναφέρεις υπήρχαν ήδη στη ζωή της», ήταν το σχόλιο του Φουρθιώτη για την πάλαι ποτέ λατρεμένη του Τζούλια Αλεξανδράτου!

Keywords
Τυχαία Θέματα