Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε πως «ορισμένοι από την κυβέρνηση έχουν κυριαρχηθεί από πανικό, λόγω του δημοσκοπικού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν το λάθος να προσπαθούν να ακολουθήσουν το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Παράλληλα,

επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε πως «αποτελεί ένα άκρο με τη ακροδεξιά», χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα».

«Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία», τόνισε, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου».

Χαρακτήρισε, μάλιστα τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του ως «πολιτικάντηδες» και ότι «έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων περιθωρίων της ελληνικής κοινωνίας» και εκτίμησε πως «τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε το ίδιο βράδυ μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα, και θα την καταποντίσουν».

Τέλος, ερωτηθείς για την προεδρική εκλογή, σχολίασε πως είναι «πολύ απίθανο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα