ΗΠΑ:10χρονη βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η 10χρονη Victoria Martens βρέθηκε νεκρή μια μέρα πριν γιορτάσει τα δέκατα γενέθλιά της. Πριν τον θάνατό του, το άτυχο κορίτσι είχε ναρκωθεί, βιαστεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί.

Για το έγκλημα συνελήφθησαν η μητέρα της, ο σύντροφός της και μια ξαδέλφη του…

Η σορός της μικρής εντοπίστηκε από την αστυνομία στο New Mexico τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, στην οποία είχαν επιχειρήσει να βάλουν φωτιά.

Όπως γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο συγκρότημα κατοικιών Arroyo Villas Apartment Complex ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό έγκλημα. Στο σημείο έχει στηθεί αυτοσχέδιος χώρος μνήμης για το άτυχο κορίτσι όπου συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια, λούτρινα ζωάκια, κεριά και μπαλόνια.

Η 35χρονη μητέρα της Michelle Martens, ο σύντροφός της, ο 31χρονος Fabian Gonzales και η συνομήλικη ξαδέλφη του Jessica Kelley κατηγορούνται για κακοποίηση παιδιού που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και απαγωγή καθώς η Kelley και ο Gonzales αντιμετωπίζουν επίσης την κατηγορία της σεξουαλικής επαφής με ανήλικο παιδί.

Οι τρεις δράστες κρατούνται με εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων ο καθένας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η Martens παραδέχθηκε πως έδωσε στην κόρη της ναρκωτικά ώστε να είναι ήρεμη και ο Gonzales να κάνει σεξ με το παιδί. Η Kelley φαίνεται πως έκλεινε με το χέρι της το στόμα της 10χρονης την ώρα που τη μαχαίρωνε αφού ο 31χρονος την είχε στραγγαλίσει.

Το άρθρο ΗΠΑ:10χρονη βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα