ΗΠΑ: Ένας νεκρός και τραυματίες κοντά σε εκλογικό κέντρο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πανικός επικράτησε σε εκλογικό τμήμα στην Αζούσα της Καλιφόρνια, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον ενός σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από το εκλογικό κέντρο. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ τουλάχιστον τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Αμέσως διακόπηκε η ψηφοφορία σε δύο εκλογικά

τμήματα, ενώ έκλεισαν ένα πάρκο και δύο δημόσια σχολεία για προληπτικούς λόγους. Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν τα θύματα που ήταν σε άσχημη κατάσταση και δέχθηκαν αμέσως πυρά από τον δράστη, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη.

Η αστυνομία απάντησε με πυροβολισμούς και περικύκλωσε το σπίτι σε μία προσπάθεια να συλληφθεί ο δράστης πριν χυθεί κι άλλο αίμα. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μια ύποπτη γυναίκα, αλλά οι Αρχές επιβεβαίωσαν πως ο ένοπλος άνδρας έδρασε μόνος του.

Ο δράστης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι, χωρίς να γνωρίζει η αστυνομία αν ο θάνατος προκλήθηκε από την ανταλλαγή πυροβολισμών ή αυτοκτόνησε.

Μία ψηφοφόρος που βρισκόταν στο σημείο δήλωσε: «Αρχικά νόμιζα πως ήταν ήχοι από κατασκευές, αλλά ο κόσμος έτρεχε στο χώρο λέγοντας πως είδαν έναν άνδρα με αλεξίσφαιρο και λευκή μπλούζα. Μας είπαν να παραμείνουμε στο εκλογικό κέντρο και να προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμοι».

Αν και η ένοπλη επίθεση συνδυάστηκε με τις εκλογές, ο υπαρχηγός στο γραφείο του σερίφη της κομητείας, Τζον Κορίνα, απέρριψε το σενάριο τονίζοντας πως το αιματηρό επεισόδιο «δεν έχει καμιά σχέση» με την εκλογική αναμέτρηση. «Απλώς συνέβη το εκλογικό τμήμα να βρίσκεται απέναντι», δήλωσε.

Από την ένοπλη επίθεση τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι από σφαίρες. Ένας άνδρας πέθανε ακαριαία, ενώ δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δείτε το video:

Το άρθρο ΗΠΑ: Ένας νεκρός και τραυματίες κοντά σε εκλογικό κέντρο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα