ΗΠΑ: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες ο «απολογισμός» της Black Friday

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μαύρη αποδείχθηκε η Black Friday στην Αμερική, με δύο νεκρούς και τουλάχιον δύο τραυματίες σε διαφορετικά περιστατικά, έξω από πολύ γνωστά και μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Το πρωί της Παρασκευής, ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς, έξω από το υποκατάστημα ρουχισμού «Macy’s» του Χάμιλτον Mall στο Mays Landing του Νιου Τζέρσεϊ.

Όπως αναφέρει

η Daily Mail, η εισαγγελέας δήλωσε πως ο νεαρός δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Ο αδελφός του 20χρονου, 26 χρονών, πυροβολήθηκε την ίδια στιγμή από τον άγνωστο άνδρα και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι.

Στη Νεβάδα, ένας ακόμη άνδρας σκοτώθηκε μετά από διαπληκτισμό με τον δράστη για μία θέση στο πάρκινγκ του υποκαταστήματος «Walmart».
Παράλληλα ένα άτομο τραυματίστηκε από πυροβολισμό την Πέμπτη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τενεσί.

«Είναι πολύ τρομακτικό», δήλωσε ένας καταναλωτής. «Ξεκινάς την περίοδο των γιορτών τόσο ενθουσιασμένος μια και θα τις περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τώρα υπάρχει μια οικογένεια που θρηνεί ένα μέλος της, οι γιορτές για αυτούς δεν θα είναι ποτέ ίδιες».

Οι λόγοι που ευθύνονται για τα τραγικά περιστατικά, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες με σκοπό να συλλάβουν τους δράστες.

Το άρθρο ΗΠΑ: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες ο «απολογισμός» της Black Friday εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα