Ιερέας φιλοξένησε άστεγο αλκοολικό κι αυτός έκανε σχέση με την γυναίκα του(φωτό)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας 53χρονος ιερέας στην Αγγλία θέλησε να κάνει μια καλή πράξη και φιλοξένησε στο σπίτι του έναν άστεγο αλκοολικό. Ο τελευταίος όμως αντί για «ευχαριστώ» προχώρησε σε ερωτική σχέση με την επί 29 χρόνια σύζυγο του του εν λόγω ιερέα.

Ο Ivan Mascarenhas, 49 ετών, μετακόμισε στο σπίτι του Matthew(ιερέας) και της Sandra Taylor στο

Northamptonshire, επειδή η γυναίκα του τον πέταξε έξω από το σπίτι τους όταν άρχισε να πίνει ξανά αλκοόλ.

Ο εφημέριος τον λυπήθηκε και αποφάσισε να τον βοηθήσει έμπρακτα. Επιπλέον κατά το κήρυγμά του στην εκκλησία έπλεκε συχνά το εγκώμιο του Ivan Mascarenhas για τον «αγώνα» που έδινε κατά του αλκοολισμού, αγνοώντας ωστόσο ότι αυτός είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του.

Ο Mascarenhas δήλωσε σχετικά στη Sun: «Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τους εαυτούς μας. Και οι δύο ξέραμε πως ήταν λάθος και δεν έπρεπε να συμβεί».

Ο Ivan Mascarenhas

Τα παραπάνω συνέβησαν τον περασμένο Μάιο. Δύο μήνες μετά, ο Ivan βρήκε σπίτι, σε απόσταση περίπου 2 χλμ., από το σπίτι των Taylor, ωστόσο όπως είπε τότε η Sandra άρχισε να του στέλνει ερωτικά sms.

«Ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Φυσικά και ήταν λάθος, ειδικά από τη στιγμή που ο Matthew είναι φίλος μου -και ένιωθα απαίσια για αυτό», τόνισε στη Sun ο Ivan.

Ο εφημέριος μαζί με τη σύζυγό του

Η 49χρονη Sandra, μητέρα δύο παιδιών, πρόσφατα είπε στον άντρα ιερέα της για την παράνομη σχέση που διατηρούσε και φαίνεται πως εκείνος τη συγχώρησε. Μετά τη γνωστοποίηση της παράνομης ερωτικής σχέσης η Sandra παραιτήθηκε από τη θέση της στις ομάδες των αλκοολικών.

Όσο για τον άντρα της, τον εφημέριο Taylor, απλώς είπε πως «κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης και έντονα συναισθηματικής κατάστασης λόγω μιας απώλειας, η γυναίκα μου Sandra σύνηψε μια ανάρμοστη σχέση με τον Ivan Mascarenhas. Ήταν μια σύντομη σχέση, η οποία πλέον έχει τελειώσει και για την οποία η Sandra νιώθει ντροπή και θλίψη. Τώρα ο Ivan έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε κοντά στο δικό μας και ένα νέο διαμέρισμα έχει βρεθεί γι’ αυτόν, σε άλλη τοποθεσία».

Το άρθρο Ιερέας φιλοξένησε άστεγο αλκοολικό κι αυτός έκανε σχέση με την γυναίκα του(φωτό) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα