Ιδού ο 25χρονος δολοφόνος της Φαίης!

Δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα το όνομα του δολοφόνου της άτυχης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη. Πρόκειται για τον 25χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη, ο οποίος παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν παραμένει ελεύθερος!

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο 25χρονος εξακολουθεί να εμφανίζεται ανενόχλητος στα στέκια της Νέας Μάκρης παρόλο που ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.

Μάλιστα, φέρεται να διαρρέει απειλές προς την οικογένεια της 23χρονης, σκορπίζοντας

τον τρόμο στους συντετριμμένους συγγενείς της κοπέλας.

Ο Στεφανάκης, πριν η 23χρονη Φαίη αφήσει την τελευταία της πνοή φέρεται να δήλωνε: «Και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω».

Πάντως, ο 25χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές επιτέθηκε μαζί με έναν φίλο του και ένα εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ μπουλ σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επιτεθεί φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια» και «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας», ενώ από την επίθεση είχε τραυματιστεί ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσιμπουκάκης.

Και τότε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Στεφανάκη καθώς η επίθεση ταυτοποιήθηκε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο ο 25χρονος δεν συνελήφθη ποτέ ούτε δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας του επικοινώνησε με την αστυνομία ενημερώνοντας πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος του. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γιος του δεν ανήκει σε καμία συγκεκριμένη οργάνωση, αλλά πως απλώς έχει βίαιη συμπεριφορά.

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που χτύπησε θανάσιμα τη Φαίη;

Ο 25χρονος ζει μόνιμα στο Γέρακα μαζί με τον πατέρα του που είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων !΄Εχει τη φήμη του "νταή", του άντρα που χτυπά με το παραμικρό και προκαλεί φασαρίες χωρίς αιτία! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Στεφανάκης περνά την περισσότερο χρόνο του στα γυμναστήρια, προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα για τις περιπέτειες του!

Όσοι τον ξέρουν καλά, μιλούν για έναν τύπο που με το αντριλίκι του ξέρει να γοητεύει τις γυναίκες, πολλές από τις οποίες όμως μόλις καταλάβουν την "τρέλα" που κουβαλάει τρέχουν να γλιτώσουν! Όσες πάλι κάνουν το λάθος να προχωρήσουν το φλέρτ, τότε αντί για έρωτα ζουν μια κόλαση !!

Αυτός είναι ο Στεφανάκης που θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και τώρα το μόνο που μένει είναι να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Keywords
Αναζητήσεις
τσιμπουκακης γιωργος, δολοφονος φαιης ονομα
Τυχαία Θέματα