Η βροχή έφερε το Χ!

Με νικητή… τη βροχή έληξε το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στους δύο δικεφάλους του Βορρά και του… Νότου…. καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν τέτοιος που δε βοήθησε καθόλου να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές οι δύο ομάδες. Έτσι λοιπόν χωρίς γκολ και νικητή τελείωσε το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ

πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα και παρέμεινε για 6ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη (4 νίκες - 2 ισοπαλίες), ενώ ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες 6 αγωνιστικές έχει κάνει μόνο μία νίκη.

Μέχρι το 20 περίπου λεπτό ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον με την ΑΕΚ να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 43ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ο Φούντας σέντραρε από δεξιά και ο Φέτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Και στο 6', ο Γκερέιρο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε κατά το ήμισυ την έξοδο Μεσολογγίου του Ιτάνζ, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις, από δύο σέντρες του πορτογάλου του Λίνο στο (14' και 16') στο πρώτο δοκάρι, με τον Λόρενς και Σαλπιγγίδη να αποτυγχάνουν να πετύχουν κάτι καλό από κοντά.

Στη συνέχεια, άρχισε η δυνατή βροχή που βάρυνε πολύ τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να παιχτεί παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να μπει γκολ από οργανωμένη επίθεση.

Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα