Η σόου μπιζ στη μέγγενη της εγκληματικότητας

Λαός και Κολωνάκι! Απλοί βιοπαλαιστές και… λαμπεροί πρωταγωνιστές της ζωής. Με τις…πατροπαράδοτες μικροανισότητές τους σε πολλά. Απόλυτα… ίσοι, όμως, μπροστά σε ένα και μοναδικό φαινόμενο, την εγκληματικότητα!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι κακοποιοί δεν κάνουν διακρίσεις! Αδιάψευστος μάρτυρας, τα συμβάντα του αστυνομικού δελτίου. Τελευταίος «πρωταγωνιστής» του, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. Συμμορία… αναρριχητών διαρρηκτών, με ταχυδακτυλουργικές ικανότητες και στην εξαφάνιση πορτοφολιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς,

βρέθηκαν πριν από τρεις μήνες μέσα στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους.Στα μέσα της εβδομάδας βρέθηκαν… δεμένοι με χειροπέδες στα χέρια της Αστυνομίας. Ωστόσο, στα πλούσια ευρήματα, που κατασχέθηκαν και στα οποία περιλαμβάνονταν ως και μαχαιροπήρουνα, δεν φαίνεται να υπήρχαν τα κλοπιμαία από το διαμέρισμα του υπουργού.

Η είδηση ότι διαρρήκτες είχαν καταφέρει, πριν από τρεις μήνες, μια νύχτα με σφοδρή νεροποντή, να αναρριχηθούν στο διαμέρισμα του υπουργού, από την πίσω πλευρά της πολυκατοικίας για να αποφύγουν έντεχνα τον αστυνομικό-σκοπό, δεν είναι παρά ένας κρίκος αλυσίδας παρόμοιων επιθέσεων με θύματα από όλους τους λεγόμενους λαμπερούς χώρους.Κι άλλοι βουλευτές και υποψήφιοι για μια θέση στο Κοινοβούλιο, όπως η Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ, ένας προβεβλημένος από τα Μέσα Ενημέρωσης βουλευτής, δημοφιλείς ηθοποιοί, αγαπημένοι τραγουδιστές, έχουν νοιώσει, όπως και ο απλός κόσμος, στο πετσί τους το πικρό αίσθημα του προσωρινού, έστω, ελλείμματος ασφαλείας.

Οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν με οδύνη μεν, ψυχραιμία δε. Μόνο ένας πασίγνωστος και προβεβλημένος τηλεοπτικά βουλευτής, πριν από χρόνια, μετά από ανάλογη περιπέτεια με κακοποιούς στο σπίτι του, εκτός εαυτού, κράδαινε το… πιστόλι του, στο εντευκτήριο της… Βουλής (!) καταφερόμενος με βαριές εκφράσεις κατά του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης!Ενώ στο ζήτημα εκείνο υποχρεώθηκε, εκ των πραγμάτων, να πάρει θέση ο… Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η «Αττικήfreepress» παρουσιάζει σήμερα για τους αναγνώστες της δύσκολες στιγμές, που έζησαν εξ αιτίας επίθεσης κακοποιών, πρόσωπα απ’ όλους τους προβεβλημένους χώρους.

Ο υπουργός, η γυναίκα στέλεχος και οι ληστές!

Στην…ιστορία έχει περάσει πλέον, μετά από χρόνια, το θρίλερ, που κρατήθηκε για ευνόητους λόγουςόσο ήταν δυνατό κρυφό, με πρωταγωνιστές έναν υπουργό και μία πανέμορφη κυρία, στέλεχος του ίδιου κόμματος.Οι διαρροές από πολιτικούς και αστυνομικούς κύκλους ήθελαν το ζευγάρι εν ώρα τρυφερών περιπτύξεων να δέχεται την κεραυνοβόλα επίθεση ενόπλων ληστών! Οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν τους αποφασισμένους για όλα ληστές να δένουν τον υπουργό και την ξανθιά καλλονή χειροπόδαρα και να ληστεύουν τα πάντα στον χώρο, στον οποίο βρίσκονταν.Η αναστάτωση στους κόλπους του κόμματος και της κυβέρνησης ήταν μεγάλη, οι μυστικές συσκέψεις για τη διαχείριση του θέματος ήταν συνεχείς και η προσπάθεια να κρατηθεί το δυνατόν μυστική η ταυτότητα των θυμάτων, ευνόητη…

Τρεις πραγματικές καλλιτέχνιδες

Τρεις πραγματικές κυρίες, με διαφορετικά επαγγέλματα, η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη και η Νόνικα Γαληνέα, «κουβαλάνε» ακόμη τον τρόμο, που έζησαν όταν αντίκρισαν τα σπίτια τους λεηλατημένα και αντικείμενα, που τις συνέδεαν με μοναδικές στιγμές της ζωής τους, να έχουν κάνει φτερά.Συγκλονιστική η περιπέτεια και του ηθοποιού Φώτη Σπύρου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετά την επίθεση κακοποιών δεν θυμόταν το όνομά του!Επίσης, στο «κάδρο» μπαίνουν και οι κορυφαίοι τραγουδιστές Γιάννης Πάριος και Γιώργος Νταλάρας, που έζησαν από διαφορετική θέση συμβάντα που προκάλεσαν φόβο…

Βουλευτής-θύμα διάρρηξης όρμησε με το όπλο στη Βουλή!

Επεισόδιο με σοβαρές διαστάσεις ξετυλίχθηκε πριν χρόνια στη Βουλή, με βουλευτή μαινόμενο και οπλοφορούντα να επιδεικνύει το όπλο του στις κάμερες και να ωρύεται κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης: «Θα πλακώσω στο ξύλο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, εάν απειληθεί ξανά η οικογένειά μου»!Αφορμή υπήρξε η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του βουλευτή κατά τη διάρκεια της απουσίας των μελών της οικογένειάς του. Είπε κι άλλα σκληρά ο βουλευτής, σε σημείο που ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος υποχρεώθηκε σε δήλωση: «Όσο ανθρώπινη και αν είναι η πικρία ενός ανθρώπου, που πέφτει θύμα διάρρηξης, ωστόσο, οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός να μη στείλει λάθος μήνυμα στην κοινωνία και στους πολίτες». Και συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτή η λογική του “πάσσαλος πασσάλωεκκρούεται”, που κάποτε ήταν δεκτή, δεν πρέπει να μας διακρίνει… Δε θα πρέπει ένας πολιτικός, ένας βουλευτής, να στέλνει ένα τέτοιο λανθασμένο μήνυμα στους πολίτες».

Η εισβολή-μυστήριο στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη

Θρίλερ με μυστηριώδη εισβολή στο σπίτι της, την ώρα που ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της είχαν κοιμηθεί, έχει ζήσει και η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία δέχθηκε «επισκέψεις» από εισβολείς, που έφθασαν «πέντε πόντους από την κρεβατοκάμαρά της»! Έτος 2012, ξημερώματα Κυριακής.Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της μετά τις 5 το πρωί, από μια αφύλακτη μπαλκονόπορτα του ισογείου, τη στιγμή που η βουλευτής και η οικογένειά της κοιμούνταν.Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, οι δράστες έφτασαν σχεδόν «πέντε πόντους» έξω από την κρεβατοκάμαρα της Λιάνας Κανέλλη και άρπαξαν από το σπίτι της «στοχευμένα», όπως η ίδια είπε, αντικείμενα που περιείχαν αρχεία και πληροφορίες δικά της, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά του τζιπ που είχε αγοράσει πρόσφατα.

Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτήρισε «μήνυμα» τη ληστεία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δράστες -πιθανότατα δύο άτομα- παρακολουθούσαν τις κινήσεις στο σπίτι της, δεδομένου ότι μπήκαν σε αυτό λίγη ώρα μετά τη στιγμή που το τελευταίο μέλος της οικογένειάς της πήγε για ύπνο, δηλαδή λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα.Την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης απαίτησε το ΚΚΕ, το οποίο στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «προειδοποιητική εισβολή» στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη», η οποία «έχει, πέραν της ληστείας, και άλλους στόχους, που διερευνώνται από το κόμμα μας».Το ΚΚΕ απαίτησε τότε από τις αρχές «να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς». Και κατέληξε: « Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους, θα πέσουν στο κενό».

Εισβολή σε σπίτι πρώην βουλευτή στα Γαλανέικα Λαμίας

Η διάρρηξη αυτή έγινε ξημερώματα, ενώ ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσώνης με την οικογένειά του βρίσκονταν στο εξοχικό τους στις Ράχες.Οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο του σπιτιού, που βρίσκεται στα Γαλανέικα Λαμίας. Περίοικοι έκαναν λόγο για δύο ύποπτους, που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή, ξημερώματα, ωστόσο δεν ενημέρωσαν την αστυνομία.Το πρωί, όταν ο βουλευτής Νίκος Τσώνης επέστρεψε με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους, βρήκαν το σπίτι άνω κάτω, αφού οι «ποντικοί» έψαξαν παντού για χρήματα και κοσμήματα.ΟΙ πληροφορίες ανέφεραν ότι οι εισβολείς είχαν αρπάξει κάποια κοσμήματα της συζύγου του πρώην βουλευτή.

Η υποψήφια των ΑΝ.ΕΛ. στην Πάτρα

Μια καταγγελία για διάρρηξη μαμούθ στην περιοχή της Καλλιθέας Πατρών εξετάστηκε από την τοπική Αστυνομία. Θύμα ήταν η οικογένεια γυναίκας, που ήταν υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Οι δράστες, κατά πληροφορίες τέσσερις τον αριθμό, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της οικίας, διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και από εκεί μπήκαν στο εσωτερικό.Εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας, το οποίο και πιθανόν επειδήδεν μπόρεσαν να ανοίξουν, το ξήλωσαν και το πέταξαν από το μπαλκόνι κάτω στον δρόμο(!), καθώς η Αστυνομία παρατήρησε μεγάλη… λακκούβα στον δρόμο, που δεν προερχόταν από κακοτεχνία…Στο σημείο εκείνο συνεργοί των κακοποιών φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε φορτηγάκι και το άνοιξαν με την…ησυχία τους σε χώρο ασφαλή γι’ αυτούς…

Ελένη Δήμου: Είναι σοκ για μένα και για όλο τον κόσμο που το έχει ζήσει

Η Ασφάλεια Αττικής υποψιάζεται ότι οι δύο Γεωργιανοί μαζί με τους δύο συμπατριώτες τους, που διαφεύγουν την σύλληψη και οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του Μάκη Βορίδη, πιθανόν να είναι και οι δράστες των δύο ληστρικών επιθέσεων, που δέχθηκε στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου.Οι κακοποιοί και τις δύο φορές παραμόνευαν να φύγει η τραγουδίστρια από το σπίτι της και στη συνέχεια, όταν διαπίστωναν ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο, ορμούσαν. Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα μεγάλης αξίας, οικογενειακά κειμήλια και δύο κασετίνες με δαχτυλίδια.

Αφηγείται η Ελένη Δήμου για τις δύο επελάσεις, που της άλλαξαν τη ζωή και την έχουν βάλει σε σκέψεις να αλλάξει σπίτι: «Παραβίασαν το παράθυρο και μπήκαν από εκεί. Δεν είχα συναγερμό. Κάνανε ένα σπίτι άνω-κάτω. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που είδα.Είναι σοκαριστικό για μένα, όπως και για όλο τον κόσμο που έχει υποστεί το ίδιο.Είναι παραβίαση! Είναι τραγικό».Δεν την στενοχωρούν τα χρήματα μόνο, που κέρδισε με κόπο. «Μου πήραν πράγματα», λέει ακόμη, «που δεν μπορούν να αντικατασταθούν, ήταν κειμήλια του πατέρα, του παππού του συζύγου! Την πρώτη φορά πήραν χρήματα, που υπήρχαν, τη δεύτερη είχαν απομείνει κάποια χρυσαφικά του γάμου μου…». Δεν έχει, λέει ακόμη, ελπίδες να βρεθούν τα αντικείμενα ζωής για την ίδια. Θέλει όμως να συλληφθούν οι δράστες. «Για να μη ξαναζήσει άνθρωπος το σκληρό αυτό συναίσθημα». Και προσθέτει: «Ό,τι απέκτησα, το κέρδισα με τη δουλειά μου. Γιατί να μπεις στο σπίτι μου; Άμα πεινάς, έλα να σου δώσω να φας. Η κλεψιά όμως είναι άλλο».

Μαρία Αλιφέρη: Ενώ έκανε πρόβα για πρεμιέρα, οι διαρρήκτες έδιναν… παράσταση!

Για δεύτερη φορά βίωσε την προηγούμενη εβδομάδα την πικρή εμπειρία της ληστρικής εισβολής και η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη. Άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν από τη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμά της στην Αγία Παρασκευή και έκλεψαν χρήματα, αλλά και κοσμήματα, μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής για την ίδια αξίας.Η Μαρία Αλιφέρη είχε φύγει για γενική πρόβα, καθώς την επομένη είχε πρεμιέρα. «Γυρνώντας», λέει, «βρήκα το σπίτι καταλεηλατημένο. Όλες οι πόρτες ανοιχτές, όλα τα φώτα ανοιχτά, όλα τα συρτάρια ανοιχτά, τα πάντα αναποδογυρισμένα μέσα στο σπίτι. Έκλεψαν πολύτιμα κοσμήματα. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά και οικονομική και συναισθηματική».

Ηθοποιός Φώτης Σπύρος: Δεν θυμόμουν από το χτύπημα ούτε ποιος ήμουν, ούτε που έμενα

Θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού έχει πέσει στη Θεσσαλονίκη και ο ταλαντούχος ηθοποιός Φώτης Σπύρος. Τα λόγια του αποτυπώνουν τι συνέβη: «Ήμουν στον Βαρδάρη καθ’οδόν για το σπίτι μου. Είχα σταματήσει για να πάρω κάτι να φάω. Ανεβαίνοντας στο μηχανάκι μου βλέπω δύο τύπους να με κοιτάζουν επίμονα. Δεν δίνω σημασία. Μέχρι να βάλω μπρος τη μηχανή πετάγονται μπροστά μου. Φοβήθηκα. Ο ένας ήρθε καταπάνω μου και με τραβούσε επίμονα. Με τράβηξαν και με πέταξαν κάτω στον δρόμο και άρχισαν να με χτυπάνε με ένα ξύλο που κρατούσαν στα χέρια τους. Δέχτηκα και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Αιμορραγούσα. Έχασα τις αισθήσεις μου για λίγο. Πήραν τη μηχανή, την τσάντα μου με ένα σωρό έγγραφα και όλα μου τα χρήματα, που ήταν περίπου 2.000 ευρώ. Βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ, αλλά από το χτύπημα δεν θυμόμουν τίποτα ούτε καν ποιος είμαι, ούτε που έμενα. Βρέθηκε κάποιος με πήγε στο νοσοκομείο. Πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό».

Νόνικα Γαληνέα: Τρόμος μετά τις διακοπές!

Η ΝόνικαΓαληνέα, στα τέλη Αυγούστου βρισκόταν για διακοπές στις Σπέτσες. Στο σπίτι της, όμως, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο…είχαν στήσει…χορό οι «ποντικοί»…Πάγωσε μόλις γύρισε το κλειδί στην κλειδαριά. Οι κακοποιοί είχαν αδειάσει το σπίτι, όσο εκείνη έλειπε. Το σοκ για την ηθοποιό ήταν τόσο μεγάλο, που αμέσως εγκατέλειψε το διαμέρισμα και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της φίλης της Ζωής Λάσκαρη.

Η Αστυνομία που έφθασε επί τόπου, διαπίστωσε ότι αυτοί που είχαν τρυπώσει, είχαν στη διάθεσή τους αντικλείδι. Είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας και 70.000 ευρώ σε μετρητά.Η ηθοποιός εξέφρασε υπόνοιες για την πρώην οικιακή βοηθό, που είχε φύγει ξαφνικά, χωρίς να παραδώσει τα κλειδιά… Ωστόσο, ως σήμερα η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί.

Τα χρήματα της συναυλίας του Γιάννη Πάριου-Συγχώρεσε τους ληστές των χρημάτων του!

Ο κοσμαγάπητος Γιάννης Πάριος επέστρεφε με συνεργάτη του από συναυλία στα Ιωάννινα, όταν του άρπαξαν έναν χαρτοφύλακα με 40.000 ευρώ. Οι ληστές επέστρεψαν τα χρήματα, μόλις έμαθαν σε ποιον ανήκαν- γιατί ήταν θαυμαστές του!- ενώ ο ίδιος ο μεγάλος τραγουδιστής και στιχουργός τους συγχώρεσε…

Ο Γιάννης Πάριος και ο συνεργάτης του, φθάνοντας έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, αντίκρισαν τρεις άγνωστους, οι οποίοι επιτέθηκαν στον συνεργάτη του την ώρα που άνοιγε το πορτμπαγκάζ. Άρπαξαν έναν χαρτοφύλακα με 40.000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του Γιάννη Πάριου.Ο ίδιος ο τροβαδούρος του έρωτα, μετά από την κίνηση να επιστρέψουν τα χρήματα, τους συγχώρησε και ζήτησε από τις αρχές να μην τους ασκήσουν ποινική δίωξη. Παρ’ όλα αυτά, οι δράστες παραμένουν στη φυλακή, γιατί αντιμετώπιζαν κι άλλες κατηγορίες για παρόμοια αδικήματα…

Το θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο στον Νέο Βουτζά

Ίσως οι τελευταίες εξελίξεις με την «εξαφάνιση» του κοσμαγάπητου σόουμαν, παρουσιαστή, τραγουδιστή και ηθοποιού Γιώργου Μαρίνου να μην είναι και εντελώς ανεξάρτητες από την πληγή, που του άφησε η εισβολή και ομηρία του μέσα στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά.Συμμορία κακοποιών, ενώ ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τον αιφνιδίασε και αφού άρπαξαν όσα χρήματα είχε σε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, του πήραν και τα κοσμήματα της αγαπημένης του μητέρας, αλλά και όλα τα πανάκριβα ρολόγια του, συλλογή την οποία «έφτιαχνε» από τη δεκαετία του ’60.

Ήταν μία από τις πιο άγριες συμμορίες, που δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα και, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν η ίδια που είχε εισβάλει στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου.Και στις δύο περιπτώσεις εισέβαλαν από ανασφάλιστα παράθυρα και αιφνιδίασαν τα θύματά τους.Ο Γιώργος Μαρίνος στάθηκε πιο «τυχερός» από τον Ανδρέα Φουστάνο, καθώς δεν βασανίστηκε. Ο Γιώργος Μαρίνος είχε καταθέσει ότι οι δράστες ήταν τρεις, μπήκαν στο σπίτι αργά το βράδυ, ενώ εκείνος κοιμόταν και τον απείλησαν με καλάσνικοφ, αλλά και μαχαίρι, ζητώντας του να τους αποκαλύψει το σημείο, όπου έκρυβε τον «θησαυρό»…

Η απόπειρα στο σπίτι του Νταλάρα στη Σύρο

Στα τέλη Ιανουαρίου του προηγούμενου χρόνου, η Αστυνομία από τη Σύρο αναζήτησε στο τηλέφωνο τον δημοφιλή Γιώργο Νταλάρα για να τον ενημερώσει για κάτι ανησυχητικό που είχε συμβεί στο εκεί εξοχικό του σπίτι.Είχε διαπιστωθεί απόπειρα αγνώστων να διαρρήξουν το σπίτι. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί διαπίστωσαν ότι παραβιάστηκε παράθυρο της κατοικίας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Μέγα Γιαλού.Το ζεύγος Νταλάρα δε βρίσκεται στην Σύρο τον χειμώνα και το σπίτι δεν κατοικείται. Το περιστατικό διαπίστωσαν άνθρωποι, οι οποίοι φροντίζουν για τη συντήρηση τους χειμερινούς μήνες.

Keywords
σοου μπιζ, σοου, μεσα μαζικης μεταφορας, κανελλη, ΚΚΕ, βουλη, θεσσαλονικη, τζιπ, πατρα, εκλογες, σοκ, συλληψεις, φας, ιωαννινα, αθηνα, Αννα Νταλαρα, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, αλλαγη ωρας 2013, αμα, ξανα, κοινωνια, βουλευτες, ελενη, αστυνομια, γυναικα, δουλεια, ηθοποιοι, ηθοποιος, θριλερ, μεγα, νταλαρας, ξυλο, πνευματα, ρολογια, σπετσες, τηλεφωνο, ωρα, αγια παρασκευη, ανησυχητικο, ανθρωπος, βοριδης, βραδυ, βρισκεται, γλυφαδα, δαχτυλιδια, δυναμη, δηλωση, εγινε, εγγραφα, ευρω, ειπε, εκφρασεις, εβδομαδα, επαγγελματα, ετος, ζευγος, ζημια, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, υπηρχαν, υπνο, υπολογιστες, υποθεση, καμερες, κινητο, κινηση, κυρια, κομμα, κοσμηματα, λαθος, λασκαρη, λιανα κανελλη, λογια, λογο, μαμουθ, μηνες, μυστήριο, μικρο, μαρια, νυχτα, νονικα γαληνεα, ξημερωματα, παντα, οικογενεια, ονομα, παιδια, πεδιο, πορτο ραφτη, πορτες, προβληματα, πρωταγωνιστες, πρωι, συνεχεια, συντηρηση, συλληψη, σκεψεις, σοκ, σπιτι, σπιτια, σπυρου, συρο, ταυτοτητα, τζιπ, τραγουδιστρια, φυλακη, ηλεκτρονικοι υπολογιστες, φας, φτερα, φορα, χτυπημα στο κεφαλι, ψυχραιμια, οδυνη, ανω κατω, ασφαλεια, εξοχικο, ιδιαιτερα, εισβολη, ληστες, μπροστα, νοσοκομειο, πληροφοριες, πληγη, σπυρος, σωρο, υγειας, χειροπεδες, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα