Η πλειοψηφία των δεσμευμένων γυναικών φλερτάρει μέσω ίντερνετ και όχι μόνο…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το φλερτ μέσω διαδικτύου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και φυσικά δεν εξαιρούνται οι δεσμευμένες που αισθάνονται την πίεση ακόμη περισσότερο στο πετσί τους.

Οι παντρεμένες κυρίως γυναίκες, δεν βρίσκουν πολύ χρόνο να βγουν για διασκέδαση και να φλερτάρουν, με αποτέλεσμα το ίντερνετ να είναι η τέλεια διέξοδος γι’ αυτές.

Τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, μαρτυρούν την αδικαιολόγητη ανάγκη των δεσμευμένων γυναικών για φλερτ,

που ξοδεύουν ώρες στο διαδίκτυο με σκοπό να κάνουν γνωριμίες που καταλήγουν πολλές φορές στο κρεβάτι.

Το 80% των γυναικών, δηλώνουν ότι με τα social media μπορούν να κάνουν πιο εύκολα αυτό που δεν τολμούν από κοντά, δηλαδή το «σκληρό φλερτ».

Το 38% των γυναικών και το 46,7% των ανδρών προχώρησαν ακόμη ένα βήμα πιο πέρα και συνευρέθηκαν ερωτικά με παρτενέρ που βρήκαν κυρίως μέσω του facebook και όχι των υπόλοιπων social media.
Σχεδόν οι μισοί από τους Έλληνες, παραδέχτηκαν μάλιστα ότι έχουν συνομιλήσει με πολλούς μέσω facebook, με αποκλειστικό σκοπό το σεξ.

«Οι γυναίκες παλαιότερα ήθελαν να απιστήσουν αλλά δεν μπορούσαν. Τώρα και θέλουν και μπορούν. Το Διαδίκτυο είναι ιδανικός τόπος συνάντησης των εραστών…», λέει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τονίζοντας χαρακτηριστικά «το Διαδίκτυο για τη γυναίκα λειτούργησε όπως η Βαστίλη στη Γαλλική Επανάσταση. Η ελέω Θεού άνδρα πατριάρχη βασιλεία τελείωσε.».

Το άρθρο Η πλειοψηφία των δεσμευμένων γυναικών φλερτάρει μέσω ίντερνετ και όχι μόνο… εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα