Γκέι ακτιβιστής: «Μισώ τη Μελάνια. Είναι τόσο άσχημη εσωτερικά που θα την μισεί και ο Τραμπ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης που δείχνει πως το 52% των Αμερικανών λατρεύει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ο γκέι ακτιβιστής Νταν Σαβάζ εκφράζει το μίσος του για εκείνη δημοσίως.

Ο Αμερικανός ακτιβιστής σχολίασε πως η Μελάνια αποφάσισε να παντρευτεί έναν μισογύνη και είπε στον αμερικάνικο ιστότοπο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας The Wrap πως τη μισεί.
«Ο Θεός ξέρει ότι υπάρχει αρκετό μίσος

στον κόσμο και δεν θέλω να προσθέσω κι άλλο αλλά συγχωρέστε με, πρέπει αυτό να το βγάλω από πάνω μου: Μισώ τη Μελάνια Τραμπ («Ι f*** ing hate Melania Trump»)».

«Δεν είμαι ο μόνος που απεχθάνεται την τρίτη σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ – αυτή εξάλλου είναι παντρεμένη με έναν μισογύνη. Οι πιθανότητες να την μισεί ο σύζυγός της είναι πάρα πολλές», υποστήριξε ο Σαβάζ.

«Η όμορφη πριγκίπισσα είναι στον πύργο κλειδωμένη, μία πριγκίπισσα σε απόγνωση έτοιμη να κάνει επικίνδυνα πράγματα… Η Μελάνια είναι τόσο άσχημη μέσα της όσο όμορφη είναι εξωτερικά», πρόσθεσε ο αμερικανός ακτιβιστής.

Το άρθρο Γκέι ακτιβιστής: «Μισώ τη Μελάνια. Είναι τόσο άσχημη εσωτερικά που θα την μισεί και ο Τραμπ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα