Η «Πίπη Φακιδομύτη» σε ερασιτεχνική ταινία πορνό!

Το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός Tami Erin, που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το ρόλο της ως «Πίπη Φακιδομύτη» κυκλοφόρησε την πρώτη της ερασιτεχνική ταινία σκληρού πορνό.

Η 39χρονη πλέον Tami Erin μαζί με τον πρώην σύντροφό της είχαν βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους ερωτικές στιγμές για ιδιωτικές προβολές, αλλά μόλις χώρισαν, ο πρώην φίλος της το σκέφτηκε επιχειρηματικά… και την εκβίαζε πως θα την έδινε στη δημοσιότητα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που υποδύθηκε την παιδική ηρωίδα με τις πυρρόξανθες μπούκλες στην κινηματογραφική ταινία «Οι νέες περιπέτειες της Πίπης της Φακιδομύτης», δε μπορούσε να ζει κάθε μέρα με αυτό τον φόβο και αποφάσισε να δώσει η ίδια την ταινία σε γνωστή εταιρία παραγωγής πορνό, η οποία και την κυκλοφόρησε προ ολίγων ημερών.

Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές προσφάτως, όταν οδηγήθηκε με τη βία στο αστυνομικό τμήμα, αφού είχε τσακωθεί άσχημα με τον συγκάτοικο της και ξεσήκωσε τη γειτονιά.

Πάντως, το sex tape της Erin έχει δημιουργήσει σάλο στο διαδίκτυο και έχει «κατακλύσει» τα site πορνογραφικού περιεχομένου.

Keywords
Αναζητήσεις
αθηνα τσωντα ερασειτεχνηκη, πιπη φακιδομυτη video
Τυχαία Θέματα