Α. Σαμαράς: «Η χώρα δεν είναι στα πρόθυρα εμφυλίου»

«Η χώρα δεν είναι στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σημειώνοντας ότι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, αλλά και των δύο ατόμων στο Νέο Ηράκλειο δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Ο κ. Σαμαράς, σε απόσπασμα συνέντευξης του στο Μega υπογράμμισε ότι οι Έλληνες είναι ενωμένοι κατά της βίας και πως σε καμία περίπτωση

η δημοκρατία δεν θα υποκύψει στην εγκληματική βία. «Η κυβέρνηση θα είναι ανελέητη ενάντια στους πρωταίτιους» σημείωσε λέγοντας ότι χρειάζεται αυστηρότητα, αλλά και ενωτική διάθεση.

«Μια αγκαλιά είναι το καλύτερο μνημόσυνο γι΄αυτά τα παλικάρια» σχολίασε. Ο κ. Σαμαράς συνέχισε λέγοντας πως η καταδίκη της βίας είναι λαϊκή εντολή και πως ο λαός έχει πικραθεί από αυτό, αναφέροντας πως «ο οποιοσδήποτε δεν δείξει ότι κάνει το παν για να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα στο μέλλον θα εισπράξει την καταδίκη του λαού».

Σημείωσε επίσης ότι είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και εμπιστοσύνη των Ελλήνων στον τόπο τους αλλά και των ξένων στην Ελλάδα.

«Αυτό που απαιτείται σήμερα στην Ελλάδα, που έχει το πρόβλημα της κρίσης και πρέπει να βγει από την κρίση γρήγορα, είναι να υπάρχει σταθερότητα και πάνω απ' όλα εμπιστοσύνη τόσο των Ελλήνων στον τόπο μας, όσο και των ξένων στην Ελλάδα. Κι αυτό είναι το μεγάλο το ζητούμενο» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα